Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Philips AVENT Flessenwarmers en sterilisatoren

Flessenwarmers en sterilisatoren

6 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_contentheader_avent_fleswarmers_wk13

Je bent onderweg en je kindje heeft een flesje nodig? Geen zorgen, met de Philips AVENT flessenwarmer heb je de meegenomen melk zo weer op temperatuur. En dankzij de sterilisatoren van Philips AVENT houd je fopspenen en flessen goed schoon en geef je bacteriën geen kans om je kindje ziek te maken.

Meer over Philips AVENT

Philips Avent flessenwarmers en sterilisators

Philips Avent flessenwarmers

Philips Avent begrijpt dat je als ouder vaak haast hebt, daarom is een Philips Avent flessenwarmer erg handig om je melk snel en gelijkmatig op te warmen tot de ideale temperatuur. Naast het opwarmen kun je met de flessenwarmers van Philips Avent ook ontdooien.

Philips Avent sterilisators

Ontdek de Philips Avent sterilisators die net zo beschermend voor je baby zijn als jij. De magnetron- en elektrische sterilisators voor babyflessen doden 99,9% van de bacteriën en nemen weinig ruimte in beslag. De elektrische stoomsterilisator is flexibel en eenvoudig te vullen. Of je nu maar een paar onderdelen hebt of een lading vol: de elektrische stoomsterilisator past zich vanzelf aan. Daarnaast biedt Philips Avent de magnetron-stoomsterilisator voor als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt. Gebruik deze sterilisator om je flessen en toebehoren in slechts 2 minuten schoon te maken. Thuis en buitenshuis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.