Philips AVENT

Flessenwarmers en sterilisatoren

Je bent onderweg en je kindje heeft een flesje nodig? Geen zorgen, met de Philips AVENT flessenwarmer heb je de meegenomen melk zo weer op temperatuur. En dankzij de sterilisatoren van Philips AVENT h ...

Philips Avent flessenwarmers en sterilisators

Philips Avent flessenwarmers

Philips Avent begrijpt dat je als ouder vaak haast hebt, daarom is een Philips Avent flessenwarmer erg handig om je melk snel en gelijkmatig op te warmen tot de ideale temperatuur. Naast het opwarmen kun je met de flessenwarmers van Philips Avent ook ontdooien.

Philips Avent sterilisators

Ontdek de Philips Avent sterilisators die net zo beschermend voor je baby zijn als jij. De magnetron- en elektrische sterilisators voor babyflessen doden 99,9% van de bacteriën en nemen weinig ruimte in beslag. De elektrische stoomsterilisator is flexibel en eenvoudig te vullen. Of je nu maar een paar onderdelen hebt of een lading vol: de elektrische stoomsterilisator past zich vanzelf aan. Daarnaast biedt Philips Avent de magnetron-stoomsterilisator voor als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt. Gebruik deze sterilisator om je flessen en toebehoren in slechts 2 minuten schoon te maken. Thuis en buitenshuis.