Pampers

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers geven de huid van je baby de allerbeste bescherming. Het langere absorptielaagje zorgt ervoor dat vocht snel opgenomen wordt en de urine indicator laat je zien wannee ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers Premium Protection

De luiers van Pampers Premium Protection geven je baby de beste bescherming die je als ouders maar kunt wensen. De Pampers Premium Protection luiers laten je kindje de zachtheid van katoen voelen. De luiers van Premium Protection bieden een comfortabele pasvorm waar elke baby van kan genieten. De luiers hebben een langer absorptielaagje om vocht en zachte ontlasting snel op te nemen, waardoor de gevoelige huid van je baby altijd goed beschermd is.

Maten

Van maat 1 tot 6 kan je baby de Pampers Premium Protection luiers aan. Kies de Pampers New Baby Premium Protection in maat 1 en 2 voor je pasgeboren kindje en geef ze de allerbeste bescherming. Groeit je baby hard? De Pampers Premium Protection luiers zijn te vinden tot en met maat 6. Daarom kan je kindje zijn of haar gehele luierperiode de Premium Protection luiers van Pampers aanhouden.

Urine indicator

Alle Pampers Premium Protection luiers zijn voorzien van een urine indicator die blauw kleurt wanneer de luier vocht opneemt. Op deze manier weet je snel wanneer je baby een schone luier nodig heeft. De Premium Protection luiers van Pampers voorzien in alle gemakken voor jou als ouder én voor je kindje.

Gratis thuisbezorgd

Naast alle goede eigenschappen van de Premium Protection luiers van Pampers worden deze ook nog vanaf 20.- gratis bij je thuis bezorgd op jouw gewenste tijdstip. Op deze manier kan jij altijd zorgeloos Pampers Premium Protection bestellen voor een scherpe prijs. Dat is het gemak van wehkamp.