Lekker slapen

Baby’s slapen het grootste gedeelte van de dag. Een zacht dekentje, slaapzakje of wikkeldeken is hierbij onmisbaar. Wij hebben het leukste babybedtextiel voor je kleintje zodat ze heerlijk kunnen slap ...

1525 resultatensorteren op
aanbevolen

Lekker slapen

Om er voor te zorgen dat jouw kindje lekker slaapt, hebben wij de producten die bijdragen aan het slaapcomfort van je kind voor jou op een rijtje gezet. Bij ons vind je producten van merken als Cottonbaby, Puckababy en Baby’s Only.

Slaapzakken en pyjama’s

Lekker slapen doe je in een fijne slaapzak of door een fijne pyjama te dragen. Voor kleine kindjes is het veiliger om een slaapzak te dragen. Dit voorkomt dat je kleintje onder de dekens kan kruipen of de pyjama probeert uit te trekken en verstrikt raakt. Wij hebben slaapzakken voor verschillende seizoenen. Daarnaast hebben wij een collectie pyjama’s om er voor te zorgen dat je kindje lekker zal slapen.

Kruiken en kruikenzakken

Heeft je kindje het koud? Een kruik of warmtekussen houdt je kindje warm. Daarnaast vind je bij ons verschillende kruikenzakken in verschillende kleuren en patronen. Dit zorgt er voor dat je kindje lekker kan slapen en dan ziet de kruik er ook nog leuk uit.

Lakensets en dekens

Om het matras van je kleintje te beschermen, zijn er babyhoeslakens en overtreksets. Stop vervolgens je kindje in met een babydeken of een lakentje. Een mooi dekentje en hoeslaken maken de babykamer helemaal af. Stop een fopspeen in de mond van je kindje of geef het een knuffeltje als gezelschap en je kindje zal lekker slapen. Wij hebben fopspenen van merken als Difrax, NUK en Bibi. Speel een slaapmuziekje af met een muziekmobiel of lees een verhaaltje voor uit een babyboekje. Doe het licht uit en sluip de kamer uit. Lekker slapen!