overzicht
Zwitsal zonnebrandstick SPF50+ 25 g - parfumvrij - baby, Zonnestick

  Zwitsalzonnebrandstick SPF50+ 25 g - parfumvrij - baby

  11.99
  Zonnestick
  vandaag besteld, maandag in huis

  Zwitsal zonnebrandstick SPF50+ 25 g - parfumvrij - baby

  Parfumvrije en waterresistente zonnebrandstick met hoge beschermingsfactor 50+ voor je kindje
  De Zwitsal zonnebrandstick smeert prettig uit en plakt niet. Deze zonnestick met UVA/UVB filter is parfumvrij, dermatologisch getest en hypoallergeen. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Deze stick is klein en lekt niet, een handig product voor in de (luier)tas.

  Kenmerken:
  - Parfumvrij
  - Verzorgend
  - Waterresistent
  - Smeert prettig uit en plakt niet
  - UVA/UVB filter

  Gebruiksaanwijzing:
  Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de twee uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrand-lotion met hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking