Zwitsal zonnebrandcrème SPF30 75 ml - baby, Zonnefactor SPF 30
 • Uitverkocht

  Zwitsalzonnebrandcrème SPF30 75 ml - baby

  9.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Zwitsal zonnebrandcrème SPF30 75 ml - baby

  Verzorgende en waterresistente zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 voor je kindje
  De Zwitsal zonnebrandcrème smeert prettig uit en plakt niet. Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk.

  Kenmerken:
  - Verzorgend
  - Waterresistent
  - Smeert prettig uit en plakt niet
  - UVA/UVB filter

  Gebruiksaanwijzing:
  Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de twee uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrand-lotion met hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking