overzicht
Zwitsal zachte crème - 200 ml - baby

  Zwitsalzachte crème - 200 ml - baby

  3.99
  200 ml
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal zachte crème - 200 ml - baby

  Extra verzorgend en trekt snel in
  Deze crème van Zwitsal is een extra verzorgende crème voor een soepele en zachte babyhuid, bijvoorbeeld na het badderen of bij droog weer. Na enkele seconden na het aanbrengen van de crème kunnen de kleertjes al aangetrokken worden. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd hebt. De volle, romige crème hydrateert de huid intensief en helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. De crème is daarnaast ideaal voor gebruik op het gezichtje of de rest van het lichaam. Ook voor mama’s heerlijk om te gebruiken bij schrale of droge plekjes. Zo hebben jullie beide plezier van een knuffelzachte huid.

  Kenmerken:
  - Trekt snel in het babyhuidje
  - Houdt de huid en het gezicht van je baby zacht en soepel
  - pH-huidneutraal, dermatologisch getest en mild

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand