overzicht
Zwitsal Woezel & Pip Sensitive vochtige doekjes - 57 stuks - baby, 56 stuks / 1 pakje

  ZwitsalWoezel & Pip Sensitive vochtige doekjes - 57 stuks - baby

  3.99
  63 reviews
  56 stuks / 1 pakje
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal Woezel & Pip Sensitive vochtige doekjes - 57 stuks - baby

  Deze vochtige doekjes Woezel & Pip van Zwitsal bevatten een milde reinigingslotion. De doekjes maken gevoelige huidjes schoon en verzorgen. Met verzachtende olie voor schone, zachte handjes, gezichtjes en billetjes. De verpakking is zo ontworpen dat doekjes er gemakkelijk uitgenomen kunnen worden en het pakje ook weer afgesloten kan worden.

  Kenmerken:
  - Parabenenvrij
  - Alcoholvrij
  - Hypoallergeen, dermatologisch getest en pH-huidneutraal

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(63 reviews)
  Meest recent

  Fijne doekjes

  Wij hebben dit product van Zwitsal gekregen om te testen. Ik vind deze billendoekjes ontzettend fijn in gebruik. Ze doen heel goed het werk en zijn niet te droog of te nat. Zeker een aanrader.

  Prima doekjes

  We hebben doekjes ontvangen van Zwitsal om te testen. Prima doekjes. De doekjes zijn zacht voor babyhuid, niet te droog niet te nat en maken makkelijk schoon. Kortom een aanrader.

  Lekkere doekjes

  Doekjes getest op verzoek van Unilever. Fijne zachte doekjes, die niet te nat zijn en niet te droog. Erg fijn om als snoetenpoetsers te gebruiken door de lekkere geur.

  Heerlijke doekjes

  Doekjes van zwitsal gekregen om te testen. Erg enthousiast over de doekjes. Verschil met een goedkoper b merk is groot. Deze doekjes zijn zacht voor billetjes, maken makkelijk schoon. Doekjes zijn niet tevdroog, niet te nat. Erg tevreden mee dus.

  Fijne doekjes

  Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om het te testen. Ik vind het zelf erg fijne doekjes. Ze zijn goed vochtig, waardoor je er meestal aan eentje genoeg hebt. Daarnaast ruiken ze erg lekker en vind ik de sluitsticker op de verbazingwekkend goed werken, waardoor de doekjes vochtig blijven. Door de leuke plaatjes op de verpakking, vindt mijn dochter het ook leuk om zelf haar handjes en toet te poetsen ermee.

  fijne doekjes

  Ik mocht deze doekjes testen van zwitsal, ideale doekjes. Verpakking sluit goed, geur is lekker en niet te nat / droog.

  Handige doekjes, leuke verpakking

  Deze doekjes zijn erg handig, te gebruiken voor meerdere doeleinden. De geur is lekker, niet te sterk. De verpakking is leuk, vrolijk met Woezel en Pip! Getest voor Zwitsal.

  Maakt gemakkelijk schoon

  De doekjes zitten in een leuke verpakking. Ze zijn goed vochtig. De doekjes hebben een lekkere geur en maakt de gezichten goed schoon. Wij hebben ze standaard in onze tas. Dit product ontvangen van zwitsal om tree testen en te reviewen.

  fijne doekjes

  Via Zwitsal kreeg ik dit product thuisgestuurd om te testen. Het zijn heerlijke zachte doekjes die je overal voor kunt gebruiken en dat is erg handig. Handjes vuil of gezichtje vuil gewoon even een doekje eruit halen en wassen. ruiken ook erg lekker.

  Fijne doekjes

  Ik heb dit product ontvangen van Zwitsal met het verzoek deze te testen en te reviewen. Ik houd van de producten van Zwitsal. Heerlijke geur en super kwaliteit. Ik gebruik deze doekjes echt voor alles, handen, mondjes, billetjes. Woezel en Pip op de verpakking is voor de kids erg leuk!

  toegevoegd aan winkelmand