overzicht
Zwitsal Woezel & Pip haargel - 100 ml - baby

  Zwitsal Woezel & Piphaargel - 100 ml - baby

  3.89
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal Woezel & Pip haargel - 100 ml - baby

  Met de Zwitsal Woezel & Pip haargel zorg je ervoor dat jouw kleintje er fris en fruitig uitziet. Niet alleen verzorgt deze haargel maar is tevens te gebruiken om het haar in het juiste model te krijgen. Na het gebruiken van de haargel is het niet per se nodig dat de haartjes gewassen worden, deze haargel is gemakkelijk uitkambaar. De bekende Zwitsal geur zorgt voor een heerlijk vertrouwd gevoel.

  Mild voor de babyhaartjes en gemakkelijk aan te brengen op ieder haar- en huidtype. Zwitsal Woezel & Pip haargel bevat daarnaast een formule die het gebruik van het product vanaf de geboorte mogelijk maakt. De gel is voor dagelijks gebruik waardoor het een heerlijk ritueel wordt om de dag van je kleintje te beginnen met het vertrouwde product van Zwitsal.

  Kenmerken:
  - Maakt het haar makkelijk doorkambaar
  - Helpt haartjes in model te brengen
  - Mild
  - Met de vertrouwde geur van Zwitsal

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  combineer met

  toegevoegd aan winkelmand