overzicht
Zwitsal talkpoeder - 100 g - baby, 100 gram

  Zwitsaltalkpoeder - 100 g - baby

  3.49
  Strooibus
  100 gram
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal talkpoeder - 100 g - baby

  Verfrist en absorbeert vocht
  De talkpoeder van Zwitsal is een gemakkelijk strooibaar poeder, verpakt is in een handige strooibus. Het is ontwikkeld voor de verzorging van moeilijk bereikbare huidplooien. Talk is in staat kleine hoeveelheden vocht te absorberen. Zwitsal talkpoeder houdt de huid droog, soepel en glad. Het beschermt tegen irritaties en bevat een druppeltje verzachtende olie.

  Ook voor moeders kan de talkpoeder van Zwitsal effectief werken. Gebruik het bijvoorbeeld na het scheren van je benen voor het tegengaan van irritaties en het zorgen voor een extra gladde huid. Dubbel zo veel plezier dus van Zwitsal talkpoeder.

  Kenmerken:
  - Helpt beschermen tegen irritaties
  - Dermatologisch getest
  - Hypoallergeen
  - Verrijkt met olie

  Gebruiksaanwijzing
  Strooi eerst een beetje poeder op je handen en breng het vervolgens met je vingers op de huid aan. Niet toepassen rond de neus, mond en ogen van de baby.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand