overzicht
Zwitsal speciale momentjes pakket baby (5-delig)
 • Uitverkocht

  Zwitsalspeciale momentjes pakket baby (5-delig)

  23.45
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle verzorging

  Zwitsal speciale momentjes pakket baby (5-delig)

  Zwitsal Slaap Zacht Lavendel bad- & wasgel - 400 ml
  Het is essentieel voor baby's dat ze rustig slapen. En ook voor jou als papa of mama is het prettig als je kindje goed slaapt. Maar soms hebben baby's moeite met het vatten van de slaap. Daarom is er de Zwitsal Slaap Zacht Lavendel bad- & wasgel. Voor het slapen gaan even in bad werkt lekker ontspannend. Een lekkere geur kan daar ook bij helpen. Zwitsal Slaap Zacht is een verzorgende bad & wasgel, die extracten van Lavendel en Kamille bevat. Deze natuurlijke ingrediënten staan vooral bekend om hun rustgevende werking.

  Zwitsal Slaap Zacht Lavendel olie - 200 ml
  Het is essentieel voor baby's dat ze rustig kunnen slapen. Soms heeft een baby moeite om in slaap te komen. Om dit te bevorderen kun je dagelijks je baby insmeren met Slaap Zacht Lavendel olie. Dit is goed voor de huid van de baby en tevens versterkt het de band tussen jou en je kindje. De olie bevat natuurlijke ingrediënten (lavendel en kamille) die bekend staan om hun rustgevende werking. De dikke olie trekt geleidelijk in het babyhuidje. Dat maakt deze olie zeer geschikt voor baymassage. De extra verzorgende en vochtinbrengende formule zorgt voor een zijdezacht huidje.

  Zwitsal Slaap Zacht crème-lotion - 200 ml
  Rustig slapen is essentieel voor je baby en ook voor jou is het prettig als je kindje goed slaapt. Soms heeft je kleintje moeite om in slaap te komen. Daarom is er de Zwitsal Slaap Zacht crème lotion die kamille en lavendel extracten bevat. Dit zijn natuurlijke ingrediënten die bekendstaan om hun rustgevende werking. Dagelijks insmeren is goed voor de huid van je kleintje en ook heel prettig. Tevens zorgt de rijke en vochtinbrengende formule voor een zijdezacht huidje.

  Zwitsal Adem Vrij Eucalyptus & Kamille bad- & wasgel - 200 ml
  Dat je baby goed slaapt is heel belangrijk. Maar wanneer je baby verkouden is kan hij of zij minder goed door de neus ademen. Deze Zwitsal Adem Vrij Eucalyptus & Kamille bad- & wasgel bevat extracten van eucalyptus en kamille en is zeepvrij. Beide kruiden staan erom een verlichtende werking te hebben bij verkoudheid.

  Zwitsal Rijke olie - 200 ml
  Met deze Zwitsal Rijke olie houdt je je baby's huidje lekker zacht en soepel. Zwitsal Rijke Olie trekt snel in de huid. Hierdoor wordt het insmeren van je baby met olie een stuk gemakkelijker. Verder is de Rijke Olie verrijkt met avocado-olie en vitamine E. Deze natuurlijke ingrediënten staan bekend om hun verzachtende en vochtinbrengende werking op de huid. Tot slot hydrateert Zwitsal Rijke Olie de huid, waardoor deze extra zacht en soepel blijft.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand