Zwitsal slaap zacht massage olie lavendel - 200 ml - baby
 • uitverkocht

  Zwitsalslaap zacht massage olie lavendel - 200 ml - baby

  4.992.49je bespaart 2.50

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Zwitsal slaap zacht massage olie lavendel - 200 ml - baby

  Het is essentieel voor baby's dat ze rustig kunnen slapen. Soms heeft een baby moeite om in slaap te komen. Om dit te bevorderen kun je dagelijks je baby insmeren met Zwitsal slaap zacht lavendel olie. Dit is goed voor de huid van de baby en tevens versterkt het de band tussen jou en je kindje. De olie bevat natuurlijke Ingrediënten (lavendel en kamille) die bekend staan om hun rustgevende werking.

  De dikke olie trekt geleidelijk in het babyhuidje. Dat maakt deze olie zeer geschikt voor baymassage. De extra verzorgende en vochtinbrengende formule zorgt voor een zijdezacht huidje.

  Kenmerken:
  - Met lavendel- en kamille-extracten
  - Rustgevende werking
  - Mild voor de huid

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking