overzicht
Zwitsal shampoo - 700 ml - baby

  Zwitsalshampoo - 700 ml - baby

  6.99
  700 ml
  vandaag besteld, maandag in huis

  Zwitsal shampoo - 700 ml - baby

  Vindt jouw kleintje het ook zo vervelend als het weer tijd is om de haartjes te wassen? Zwitsal shampoo maakt gebruik van een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert of laat tranen. Daarnaast is deze shampoo mild voor de hoofdhuid. Zo zal je kindje nooit meer hoeven huilen tijdens het wassen van de haren en zal het leren dat haar wassen niet vervelend is. Verder helpt Zwitsal shampoo, verrijkt met vitamine E, het haar van je kleintje grondig te verzorgen. Op die manier worden de haartjes van je baby niet alleen perfect schoon, maar zullen ze ook een mooie, natuurlijke glans krijgen. Bovendien zal je kleintje nog dagen na het gebruik van Zwitsal shampoo heerlijk zachte haartjes hebben. En zullen de haartjes van je kindje heerlijk ruiken na het wassen. Shampoo van Zwitsal is geheel zeepvrij.

  Kenmerken:
  - 100% zeepvrij
  - Met anti-prik formule
  - Voor heerlijk schone haartjes
  - Maakt het haar lekker zacht
  - Mild voor de oogjes en de hoofdhuid
  - Met vitamine E

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand