Zwitsal Naturals micellair water - 200 ml - baby
 • Uitverkocht

  ZwitsalNaturals micellair water - 200 ml - baby

  6.993.49je bespaart 3.50

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Zwitsal Naturals micellair water - 200 ml - baby

  Micellair Water met biologisch calendula water
  Dit natuurlijke Zwitsal micellair water reinigt het hoofdje, de billetjes en het lijfje op milde wijze. Ideaal om te gebruiken bij het verschonen en om tussendoor je kindje mee op te frissen. Zwitsal Naturals micellair water is door de spray gemakkelijk te doseren en heeft een lichte, zachte, 100% natuurlijke bloemige geur. Het micellair water met biologisch calendula water is speciaal gemaakt om het vuil op het huidje van je kleintje op milde wijze te verwijderen. Het water bestaat uit ‘Micellen’ (molecule clusters). Deze micellen werken als het ware als een magneet. Ze hebben een hydrofiele ‘kop’ dat water aantrekt en een ‘staart’ die vuil afstoot.

  Kenmerken:

  - Met 99% natuurlijke gecertificeerde ingrediënten
  - Geen kleur- en geurstoffen of SLES schuimmiddel
  - Vrij van parabenen en zeep
  - Certification institute ethical and environmental (ICEA)

  Op welke momenten komt Zwitsal Naturals micellair water van pas?
  - Na het spelen: spray een aantal keer de Zwitsal Naturals micellair water op een hydrofiele doek en maak hiermee de vervuilde, plakkerige handjes en knietjes snel schoon.
  - Na het eten: spray een beetje micellair water op een hydrofiele doek of washand en maak het mondje van je baby gemakkelijk en op milde wijze schoon.
  - Bij warm weer: bij warm weer kan een kindje klam aanvoelen. Spray een beetje micellair water op een watje en fris het huidje van de baby meteen op.
  - Bij het verschonen: gebruik na het verschonen van de luier Zwitsal micellair water door een kleine hoeveelheid op een watje te sprayen. Dep hierna de billetjes en tussen de huidplooitjes zachtjes droog. Afspoelen is niet nodig.

  Zwitsal Naturals
  Je kindje verzorgen is heerlijk. Maar kan ook tot zorgen leiden: 'doe ik het wel goed?', 'hoe kan ik het kwetsbare en zachte huidje van mijn kindje het beste verzorgen?' Zwitsal begrijpt hoe het voelt en weet hoe belangrijk het is om goed voor je kindje te willen zorgen en tegelijkertijd te genieten. Zwitsal introduceert een natuurlijke babyverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje: Zwitsal Naturals. De range bestaat uit micellair water, bad- & wascrème, shampoo & wasgel, body crème en billencrème en kan vanaf de geboorte worden gebruikt.  De producten bevatten pure, natuurlijke  ingrediënten die het huidje verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpen te behouden. Zwitsal Naturals is pH huidneutraal en vrij van parabenen en zeep (zoals alle Zwitsal producten) en bevat geen kleur- en geurstoffen of SLES schuimmiddel. Geschikt voor pasgeboren baby’s.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking