overzicht
Zwitsal Maxi 8x52 billendoekjes
 • -40%

  ZwitsalMaxi 8x52 billendoekjes

  23.9214.35je bespaart 9.57
  45 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal Maxi 8x52 billendoekjes

  Extra grote billendoekjes
  De extra grote Zwitsal billendoekjes maxi heeft een zachte ribbelstructuur die zorgt voor meer grip en een effectieve reiniging van de babybillen. Deze zachte billenboekjes zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Ook zijn de doekjes vrij van alcohol en bevatten ze geen parabenen. Zo ben je er altijd zeker van dat de huid van je baby optimaal wordt verzorgd. Dankzij de toevoeging van zinkbestanddelen zijn de doekjes extra verzorgend en mild voor de billen. Ook beschermt het zink de babybilletjes. Er is niks dat zo heerlijk zacht voelt als het huidje van je baby. Die zachtheid is een teken van een gezonde huid. Om de huid zo zacht te houden en te hydrateren, maak je gebruik van Zwitsal billendoekjes maxi baby.

  Kenmerken:
  - Inhoud: 8x52 stuks (416 doekjes)
  - Extra grote billendoekjes
  - Zachte ribbelstructuur voor meer grip
  - Hypoallergeen en dermatologisch getest

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(45 reviews)
  Meest recent

  Fijne grote doekjes

  Fijne doekjes, lekker groot en er zit een fijne structuur in de doekjes. Prijs is wel hoog. Product gekregen om te testen.

  te groot

  Billendoekjes gekregen van Unilever om te testen. Zijn te groot en voelen niet goed. Onhandig in gebruik. Geef voorkeur aan normale zwitsal doekjes

  grote billendoekjes, handig!

  Deze grote billendoekjes zijn handig, volgens mijn man. Met grote handen zijn deze doekjes handig in gebruik. Ik vond ze zelf iets minder handig. Dat de doekjes wat natter zijn vind ik juist wel prettig. We kregen dit product van Zwitsal om te testen. Gebruik is voor herhaling vatbaar.

  Grote billendoekjes

  Ik heb van Zwitsal dit product gekregen om te testen en een review te schrijven. De zachte ribbelstructuur is handig, maakt de billetjes goed schoon. Echter vind ik kleinere doekjes zelf praktischer.

  Goede doekjes

  Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om het te testen. Ik vind het super handige doekjes. Ze zijn lekker groot, waardoor je er maar een of twee per keer nodig hebt. Ze zijn goed vochtig en ruiken heerlijk. De billetjes van mijn dochter reageren er goed op, worden niet rood ofzo, ondanks dat ze geparfurmeerd zijn. De nadelen vind ik dat je het pakje niet makkelijk met een hand open krijgt als je aan het verschonen bent, en ze zijn aan de prijzige kant.

  1 persoon vond dit nuttig

  Fijne grote billendoekjes

  Dit zijn hele fijne billendoekjes! Ze zijn extra groot, waardoor je bij een hele vieze luier toch makkelijk schoonmaakt. De geur is top en ze maken goed schoon. Ik zou deze zeker aanraden. Ik heb dit product gekregen van Zwitsal met het verzoek deze te testen en te reviewen.

  Ideale doekjes

  Wij hebben deze doekjes ontvangen vanuit Zwitsal om te testen. We hadden ze nog niet eerder gebruikt maar doordat de doekjes zo groot zijn, zijn ze ideaal in gebruik. Vaak heb je maar 2 doekjes nodig. Kortom een echte aanrader.

  Goed vochtig en lekker groot

  De maxi doekjes zijn super fijn. Goed vochtig en fijn in gebruik. Je zou per keer met 1 doekje kunnen redden. Dit product mogen testen en reviewen voor Unilever.

  Lekker groot

  Zijn handig in Gebruik. Niet alleen voor de billen van me kinderen zijn ze handig maar ook even voor het gezichtje.

  Mooie grote billendoekjes

  Ideale grotere billendoekjes voor mijn zoon van 2. Ze maken goed schoon, lekker groot en ze ruiken lekker. Ideaal product.

  toegevoegd aan winkelmand