overzicht
Zwitsal Lotion 8x65 billendoekjes, 520 stuks / 8 pakjes

  ZwitsalLotion 8x65 billendoekjes

  23.92
  150 reviews
  520 stuks / 8 pakjes
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal Lotion 8x65 billendoekjes

  Bevat mild reinigende lotion voor de normale huid, voor optimale verzorging en zachtheid
  Zwitsal Lotion billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld om de billetjes ook milde wijze schoon te maken en te verzorgen. De milde reinigingslotion is verrijkt met zinkzalfbestanddelen, om rode billetjes te helpen voorkomen. Hiernaast bevatten de billendoekjes vitamine E, wat de huid in een betere conditie kan brengen. De doekjes bevatten ook kamille-extracten, waardoor de huid lekker verzacht kan worden. De zachte en sterke billendoekjes zijn gemakkelijk één voor één te pakken. De voordeelverpakking bevat 8 pakjes á 65 doekjes. Zwitsal Lotion billendoekjes worden uitvoerig dermatologisch getest en zijn pH-huidneutral, hypoallergeen en parabenen- en alcoholvrij.

  Kenmerken:
  - Milde reiniging van de normale huid
  - Sterk en stevig
  - pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild, alcoholvrij en hypoallergeen

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(150 reviews)
  Meest recent

  Geen rode billetjes meer!

  Na het proberen van meerdere billendoekjes, zijn de Billendoekjes van zwitsal een echte aanrader! Met relatief weinig doekjes (t.o.v. andere doekjes) poets je alles zuiver en blijven de billetjes mooi van kleur. De vertrouwde zwitsal geur zorgt voor een extra schoon gevoel!

  1 persoon vond dit nuttig

  Inhoud: 1560 stuks / 24 pakjes

  Heerlijke doekjes

  Gekregen van zwitsal om te testen. Prettige stevige doekjes, niet te nat, maar wel nat genoeg om vieze billetjes goed droog te krijgen.

  Fijne billendoekjes

  Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om te testen. Fijne billen doekjes, vochtig met een lekker geurtje en verzorgt de billetjes meteen. In een handige goed te te sluiten verpakking.

  Prima doekjes

  Wij hebben deze doekjes ontvangen van Zwitsal om te testen. Het zijn hele fijne doekjes die lekker ruiken en niet te vochtig zijn.

  Heerlijke doekjes

  Ik kreeg deze van Zwitsal om te testen. We gebruiken deze doekjes altijd zelf al. Zijn makkelijk uit de verpakking te halen, niet super droog of nat, lekkere geur.

  Blijft top

  Via zwitsal dit product gekregen om te testen. Blijft een topproduct. Makkelijk uit de verpakking te halen en zijn stevig en nat genoeg om de billen goed schoon te krijgen. Ruiken heerlijk !

  Goede billendoekjes

  Deze billendoekjes kreeg ik van Zwitsal om te testen. Het zijn goede billendoekjes. Maken goed schoon en zijn qua grootte en vochtigheid precies goed.

  Fijne doekjes

  Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om het te testen. De billendoekjes ruiken lekker en zijn zacht voor de huid. Ik vind het fijn dat ze goed vochtig zijn, waardoor je er niet zoveel nodig hebt per keer.

  Fijne doekjes

  Dit product kreeg ik van Unilever om te testen. Ik vind de Zwitsaldoekjes het fijnst in gebruik qua geur, vochtigheid en ze plakken niet zo aan elkaar als andere doekjes kunnen doen.

  Fijne niet te natte doekjes

  Ik heb dit product van Zwitsal gekregen om te testen. De billendoekjes maken goed schoon. Niet te nat en drogen het huidje niet uit

  toegevoegd aan winkelmand