overzicht
Zwitsal huidolie avocado - 200 ml - baby

  Zwitsalhuidolie avocado - 200 ml - baby

  4.49
  200 ml
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal huidolie avocado - 200 ml - baby

  Hydrateert en verzacht
  Met deze Zwitsal huidolie avocado houdt je je baby's huidje lekker zacht en soepel. Zwitsal huidolie avocado trekt snel in de huid. Hierdoor wordt het insmeren van je baby met olie een stuk gemakkelijker, ook wanneer je haast hebt. Verder is de huidolie verrijkt met avocado-olie en vitamine E. Deze natuurlijke ingrediënten staan bekend om hun verzachtende en vochtinbrengende werking op de huid. Tot slot hydrateert Zwitsal huidolie de huid, waardoor deze extra zacht en soepel blijft.

  Kenmerken:
  - Verrijkt met avocado-olie
  - Vitamine E
  - Verzachtend en hydraterend

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand