overzicht
Zwitsal gevoelig huidje 8x63 billendoekjes

  Zwitsalgevoelig huidje 8x63 billendoekjes

  31.92
  33 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal gevoelig huidje 8x63 billendoekjes

  Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid
  Deze Zwitsal gevoelig huidje billendoekjes zijn hypoallergeen, alcoholvrij en de reinigingslotion ondersteunt de huidbarrière. Sommige baby’tjes hebben een gevoeliger huidje dan andere baby’s. Als je kindje daar last van heeft, wil je het huidje extra ontzien. Zwitsal gevoelig huidje is speciaal ontwikkeld voor dit huidtype. Om rode billetjes te helpen voorkomen zijn de doekjes verrijkt met zinkzalfbestanddelen. Deze voordeeldoos bevat acht pakjes á 63 doekjes.

  Kenmerken:
  - Extra mild en beschermend
  - Vermindert het risico op geïrriteerde babybilletjes
  - Kleurstof-, alcohol- en parfumvrij
  - Inclusief panthenol en zinkzalfbestanddelen
  - Hypoallergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(33 reviews)
  Meest recent

  Prima doekje...

  De doekjes zijn geurloos, maar daardoor geschikt voor de allergevoeligste babybilletjes en snoetjes. Toch vinden wij ze iets te stug en te droog. Het zakje scheurt snel kapot, lijkt ook van dunner materiaal dan andere verpakkingen. De doekjes drogen ook erg snel uit, dus je moet de verpakking goed afsluiten. Wij gaan toch liever voor Waterwipes, hoewel wij qua uitslag of allergieën geen klachten hebben gehad bij deze doekjes vinden we toch nattere en dikkere doekjes prettiger met schoonmaken.

  Hele fijne doekjes!

  Geen parfum of gekke stoffen en daardoor nooit last van uitslag. Heel zacht en maakt goed schoon!

  1 persoon vond dit nuttig

  Geen fijne doekjes

  Zwitsal billendoekjes sensitive Zijn goedkoper en beter. Deze doekjes glijden moeilijk over mijn kindje huid

  Super doekjes

  Heerlijke billendoekjes. Niet ruw, maar zacht en ook nog eens voor een gevoelig huidje. Aanrader

  Erg fijne doekjes

  Ik vond het erg fijne doekjes ons dochtertje kan totaal niet tegen parfum in doekjes en deze heeft dat echt niet en kwa vocht is hij ook precies goed ja echt een aanrader

  Fijne billendoekjes

  Ik vind deze doekjes erg fijn omdat ze geurloos zijn, niet zo waterig en iets dikker dan veel andere doekjes. Goede doekjes om de billetjes mee schoon te maken.

  geen verschil met gewone billendoekjes

  Namens UNILEVER heb ik dit product gekregen om mijn mening te geven en een review erover te schrijven. Ik heb dit product gebruikt bij een kindje met heel erge luieruitslag, helaas deed het erg zeer en poetste het helemaal niet fijn. Ik vind het dus geen prettig product.

  1 persoon vond dit nuttig

  tevreden!

  Unilever heeft mij gevraagd dit product te testen, lekkere geur en zeker handig voor kinderen die snel ergens last van hebben. met deze doekjes heeft de kleine geen rode billetjes meer.

  zachte doekjes

  Het zijn zachte doekjes, en fijn voor zere billetjes. Zijn een beetje stroef en niet zo vochtig.

  Prima doekje

  Product op verzoek van Unilever getest. Veegt makkelijk weg, niet te nat, niet te droog, maar ik mis toch de Zwitsalgeur. Wel fijn dat er een alternatief doekje is voor de babyhuid die erg gevoelig is, voor ons geen noodzaak.

  toegevoegd aan winkelmand