overzicht
Zwitsal extra gevoelig huidje 2-in-1 baby zalf - 75 ml - baby parfumvrij

  Zwitsalextra gevoelig huidje 2-in-1 baby zalf - 75 ml - baby parfumvrij

  5.49
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal extra gevoelig huidje 2-in-1 baby zalf - 75 ml - baby parfumvrij

  Verzorging van droge en geïrriteerde plekjes
  De verzorgende 2-in-1 baby zalf van Zwitsal bevat geen parfum en is speciaal ontwikkeld voor de extra gevoelige huid van je kleintje. De zalf bevat ingrediënten die de natuurlijke beschermlaag van de huid helpen te ondersteunen. Helpt te beschermen tegen luieruitslag en neutraliseert de pH binnen enkele seconden. Geschikt voor droge & geïrriteerde plekjes van de extra gevoelige babyhuid.

  Kenmerken:
  - Ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid
  - Trekt snel in
  - Extra mild en verzorgend
  - Parabenen- en parfumvrij

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  combineer met

  toegevoegd aan winkelmand