overzicht
Zwitsal Disney Frozen snoetenpoetsers - 40 stuks - baby
 • actie
 • -30%

  ZwitsalDisney Frozen snoetenpoetsers - 40 stuks - baby

  2.892.02je bespaart 0.87
  52 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zwitsal actie
  Profiteer nu van 30% korting op de verzorgingsartikelen van Zwitsal en 40% korting op de voordeelverpakking doekjes. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 24 maart 2019.


  Zwitsal Disney Frozen snoetenpoetsers - 40 stuks - baby

  De Zwitsal Disney Frozen snoetenpoetsers zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Ze zijn hygiënisch en makkelijk in gebruik. De mild doekjes helpen de huid te beschermen tegen uitdrogen en werken verzorgend. Met de doekjes kun je snel het gezichtje of de handjes van je kleine op milde wijze schoonmaken. De plastic sticker zorgt ervoor dat je het pakje weer kan sluiten nadat je een doekje hebt gepakt, op deze manier blijven de doekjes vochtig.

  Kenmerken:
  - Hypoallergeen, pH-neutraal en dermatologisch getest
  - Mild voor de huid
  - Handig voor onderweg
  - Hygiënisch en makkelijk in gebruik

  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-neutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.9(52 reviews)
  Meest recent

  Gemakkelijk in gebruik

  Ik heb dit product van Unilever gekregen om te testen en te reviewen. Hele fijne doekjes met een heerlijk geur om de handjes en het gezichtje schoon te maken. Van voldoende grote om schoon te maken.

  handig

  Ik heb dit product van Unilever toegestuurd gekregen om het te testen. Handige doekjes, maar mijn kindje krijgt snel huiduitslag en dan gebruik ik liever een tissue. Voor de handjes gebruik ik deze wel want ze zijn goed vochtig.

  Fijn artikel

  Ik vind doekjes die speciaal voor de handjes en het gezicht zijn altijd fijn. Maar deze is ook nog van Frozen. Dus ook fijn voor mijn dochtertje :) verder zijn ze lekker zacht.

  Ruikt lekker, leuke verpakking

  Leuke verpakking en ruikt lekker. Ik vind het wel een goed product maar te duur voor dagelijks gebruik. Ik pak dan zelf toch gauw een billendoekje.

  Leuke verpakking

  Ik mocht dit product testen en reviewen voor Unilever. De verpakking is leuk en valt in de smaak bij onze dochter. De doekjes zijn precies vochtig genoeg en ruiken lekker.

  Prima doekjes

  Ik heb dit product van Unilever gekregen om te testen en te reviews. Handige doekjes, ruiken lekker en verpakking ziet er leuk uit.

  Goed

  Unilever heeft mij gevraagd dit product te testen en een review te schrijven

  Mijn peuter is fan

  Unilever heeft mij dit product ter beschikking gesteld om te testen en te reviewen. De doekjes komen makkelijk uit de verpakking en maken goed schoon. De verpakking is een feest voor iedere peuter.

  Billendoekjes ruiken lekkerder

  Ik vind de snoetepoetsers te zoet ruiken. Ik gebruik liever de billendoekjes van Zwitsal om het gezichtje te poetsen, die ruiken lekkerder en heb ik altijd bij de hand.

  Leuke frozen snoetenpoetsers van zwitsal

  Voor Unilever mochten wij de snoetenpoetsers van Zwitsal testen en review schrijven. De verpakking ziet er al erg leuk uit waardoor mijn dochters ze vaker willen gebruiken en het neus/gezicht/handen schoonmaken opeens wel leuk is. Persoonlijk vind ik de doekjes wat prijzig voor dagelijks gebruik en er zitten niet heel veel doekjes in. Wel goede kwaliteit en lekkere geur.

  toegevoegd aan winkelmand