Zoya Goes Pretty Organic Bulgarian Rose essential olie - 0,5 ml
 • pinksterdeals
 • -50%

  Zoya Goes PrettyOrganic Bulgarian Rose essential olie - 0,5 ml

  38.1519.07je bespaart 19.08
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, dinsdag in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Zoya Goes Pretty Organic Bulgarian Rose essential olie - 0,5 ml

  100% stoomgedistilleerd
  Bloem olie
  Rose (Rosa damascena) heeft een mooie, sterke bloemige en zoete geur die  zeer romantisch is. Het helpt balans en harmonie te brengen met stimulerende en opbeurende eigenschappen die een gevoel van welzijn en zelfvertrouwen creëren.                                                                              Onze gecertificeerde biologische Bulgaarse rozenolie is 100% pure, natuurlijke, biologische bloemenolie. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor huidverzorging en is perfect voor de droge of verouderende huid. Essentiële olie van Rose verzacht rimpels, verbetert gezichtscontouren, huidelasticiteit en stevigheid.

  Voorzorgsmaatregelen:
  Voer een gevoeligheidstest uit op het binnenste deel van de elleboog, voordat u deze op andere gebieden aanbrengt. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een overgevoelige huid hebt, raadpleeg dan eerst een aromatherapeut. Op een donkere, koele plaats bewaren, uit de buurt van direct zonlicht en niet toegankelijk voor kinderen.
  lees meer

  Specificaties