Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Poezie
Zonnige gedachten - Ariënne Van Tol
 • Uitverkocht

  Ariënne Van TolZonnige gedachten

  22.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Poezie

  Zonnige gedachten - Ariënne Van Tol

  Gedichten voor groot en klein met een boodschap van liefde. Woorden die je de zwaarte van het leven naar lichtheid helpen omdenken. Een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Jouw zonnestralen kunnen laten ontwaken. En je innerlijk laten huppelen.

  In deze bundel vind je een diversiteit van bijna 100 gedichten en gedachten:
  Zonnestraaltjes: Gedichten die je vanuit hun positieve kracht mogen aanraken in je hart. De natuur, de elementen en dagelijkse belevenissen liggen aan de basis van deze gedichten.
  ToermalyNtjes: Mijmeringen en gedichten die in het hart van de woorden een liefdevolle boodschap bezitten: 'Wees gewoon jezelf! Je bent prachtig!'
  Huppelkindjes: Gedichten die vanuit speelsheid zijn geschreven en bij groot en klein een huppeltje kunnen laten ontwaken.
  Lichtpuntjes: Gedichten en gedachten met steunende woorden voor de wat minder zonverlichte dagen.

  De bundel is voorzien van prachtige, kleurige foto's.

  Vol met regenbogen, zonnestraaltjes, maanlicht, na regen komt zonneschijn, stromende energieën, de muziek van het leven, vrede in jezelf, uiteraard yin en yang, zonsondergang en -opkomst, rust en vakantie, de liefde, geluk, bewustwording, dolfijnenwijsheid, heerlijke transformerende woorden, dankbaarheid, rouw, kindergedichtjes en nog veel meer!

  Deze bundel kan je aanzetten om dagelijkse zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAriënne Van Tol
  Eerste auteurAriënne Van Tol
  GenrePoëzie
  ISBN9789492212283
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789492212283
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand