Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Zonder - Elizabeth Nobel
 • Uitverkocht

  Elizabeth NobelZonder

  19.90
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Zonder - Elizabeth Nobel

  De verdwijning van Jack laat een spoor van vertwijfeling achter in het leven van drie vrouwen. Alle drie slaan ze in hun verlangen naar deze man los van hun dagelijkse bestaan. Zijn levensgezel, Marian, wordt teruggeworpen op haar verleden waarin ze haar tweelingdochters verloor. Zijn minnares, Natasja, wordt nog ingrijpender geconfronteerd met haar dementerende man. En Dominique, een zestienjarig meisje met een incestverleden, mist de man voor wie ze poseerde en door wie ze zich gesterkt voelde.

  Elizabeth Nobel (1937) debuteerde in 1996 met de roman De Celesta. In 1998 verscheen haar roman Het talent, die vele malen moest worden herdrukt en die in het Duits en het Spaans is vertaald. In 2000 volgde het al even succesvolle Diamanten op mijn wang, een portret van een moeder die haar jeugd in Nederlands-Indië doorbrengt, als dochter van een Nederlandse rechter. Het onderzoek in de familiearchieven inspireerde Elizabeth Nobel tot het schrijven van haar vierde roman, Land van zal.
  Elizabeth Nobel werd geboren in Edinburgh. Ze begon op jonge leeftijd viool te spelen, en studeerde aan het conservatorium onder Davina van Wely. Later gaf ze vioolles en begon ze met schrijven.

  Specificaties

  AuteursElizabeth Nobel
  Eerste auteurElizabeth Nobel
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789044509328
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's287
  Jaar van uitgifte2008
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand