Zoals mijn goede vader zei - Marten Toonder

  Marten ToonderZoals mijn goede vader zei

  15.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Zoals mijn goede vader zei - Marten Toonder

  ‘Het moet gezegd worden dat het niet zien van niks ook niet alles is.’

  ‘Onlangs wierp ik een blik in het ochtendblad, en toen ben ik maar weer naar bed gegaan. De dagelijkse nieuwsstroom voelt deze dagen vaak als een tsunami die mijn ochtendpap overspoelt. Hoe sterk voelt men dan de behoefte aan een Schuldige, op wie men de gerechtvaardigde woede bot kan laten vangen. Als ontwikkeld heer weet men echter dat het dempen van de put met een zwart schaap ook geen oplossing is. De aangrijpende voorbeelden van dergelijke dwalingen die in deze biografische bundel zijn opgenomen, verrijken de vaderlandse literatuur op diepgaande wijze, en bieden de dolende geest een baken in de donkere nacht.’

  – zo vertelde de heer O.B.B te R. ons tijdens het nuttigen van een kop sterke koffie
  lees meer

  Specificaties