Zendium Tandvlees Protect tandpasta - 12 x 75 ml
 • -50%

  ZendiumTandvlees Protect tandpasta - 12 x 75 ml

  47.8823.94je bespaart 23.94
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Zendium Tandvlees Protect tandpasta - 12 x 75 ml

  Zendium, natuurlijke bescherming, wetenschappelijk bewezen.

   - Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermt.
   - Natuurlijke bescherming, wetenschappelijk bewezen
   - Ontwikkeld voor mensen met gevoelig tandvlees
   - Zendium gebruikt milde ingrediënten waardoor het zacht is en geschikt is voor zelfs de gevoelige mond.
   - Bevat fluoride om het glazuur te versterken
   - Voor sterke tanden & gezond tandvlees

  Zendium, natuurlijke bescherming, wetenschappelijk bewezen. Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermt. Voor sterke tanden, gezond tandvlees en een frisse adem.
  Het is erg belangrijk om je gebit goed schoon te houden. Door goed je tanden te poetsen houd je je gebit gezond. Daarnaast geeft het een heerlijk schoon en fris gevoel. Net als je lichaam heeft ook je mond een eigen weerstand, oftewel de mondweerstand. Speeksel is hier een belangrijk onderdeel van. Het beschermt je mond tegen schadelijke invloeden die klachten kunnen veroorzaken. De goede bacteriën in je speeksel spelen een rol in het beschermen je mond, maar zijn kwetsbaar en vragen om een zorgvuldige behandeling. Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen -die van nature in je speeksel voorkomen- en de beschermende werking van het speeksel versterken. Zo poets je niet alleen je gebit schoon, maar werk je ook aan je mondweerstand.
  Zendium bevat fluoride om het glazuur van je tanden te versterken.
  Zendium bevat geen SLS. SLS is een schuimmiddel dat hard kan zijn voor de gevoelige delen van de mond. Zendium gebruikt milde ingrediënten waardoor het zacht is en geschikt is voor zelfs de gevoelige mond.
  En vanaf nu is Zendium verkrijgbaar zonder kartonnen doosje. Dat bespaart 30% verpakkingsmateriaal.
  lees meer

  Specificaties