overzicht
Zazu slaapwekker Sam roze, Roze
 • Uitverkocht

  Zazuslaapwekker Sam roze

  44.9539.95je bespaart 5.-
  28 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle speelgoed

  Zazu slaapwekker Sam roze

  Ook de stille wens dat de kinderen 's morgens een uurtje langer doorslapen? Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan je bed staan. En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vast onderdeel wordt van het weekend?
  Slaapproblemen bij jonge kinderen komen regelmatig voor, dus je bent zeker niet de enige wiens dag zo vroeg begint. Jonge kinderen hebben niet het tijdsbesef dat wij volwassenen hebben. Zij hanteren hele andere regels: De dag begint als je 's ochtends je ogen open doet en eindigt zodra je naar bed gaat! Zo simpel is het voor hen!

  Slaaptrainer Sam kan je helpen om het 'grote mensen' tijdsbesef aan je kinderen uit te leggen. Op een heel eenvoudige manier kan Sam ze laten zien wanneer hun ouders 's ochtends blij zullen zijn om hen te zien en wanneer ze beter nog heel even kunnen wachten.

  Geschikt vanaf 12 maanden.

  Specificaties:
  - Kleur: roze
  - Inclusief adapter
  - Exclusief 4x AA batterijen
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(28 reviews)
  Meest recent

  Binnen 4 weken kapot

  Ik heb twee slaaptrainers gekocht (tweeling). Het roze schaapje werkt nog prima. Het blauwe schaapje had binnen twee weken kapotte oogjes. Ze wilden niet meer open, voor de rest werkte alles nog prima. We zijn toen overgestapt van stroom naar batterijen, toen deze leeg waren weer aangesloten op stroom, maar sindsdien werkt het schaapje niet meer.

  Kleur: Blauw

  top!

  Sinds we Sam hebben, komt onze kleine meid later uit bed. Het was even oefenen, maar binnen twee dagen wist ze hoe het werkte. Sam is makkelijk in gebruik. De handleiding is duidelijk en daardoor is hij makkelijk in te stellen. Echt een aanrader!

  Kleur: Grijs

  Wat een leuke slaapwekker!!

  Hoe duidelijk kan het zijn voor je kind wanneer hij moet slapen en weer mag op staan? heel duidelijk!! echt een leuke wekker, eenvoudig in te stellen en ziet er ook nog eens super lief maar ook stoer uit. De oogjes van het schaapje gaan dicht als de slaaptijd is ingesteld. Een kwartier voordat ze mogen opstaan wordt de kleur oranje en zodra het tijd is wordt de kleur groen en gaan de ogen open. Erg leuk.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Grijs

  Super

  Werkt super goed en het schaap is makkelijk in te stellen.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijs

  Super fijn en leuke klok

  Ons mannetje houd van duidelijkheid en dit werkt super voor hem. Wel jammer van de ingewikkelde gebruiksaanwijzing.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Grijs

  niet kopen

  de reviews gelezen, maar wilde toch proberen. onderop zit een reset knop die erg gevoelig is. zodra de schaap iets beweegt, reset hij. midden in de nacht sprong hij weer op groen. niet handig. niet waard, absoluut niet voor deze prijs!!!

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijs

  Lekker slapen

  Leuke slaapwekker! Onze dochter van 3 jaar reageerde er goed op. Als de ogen van Sam dicht zijn betekend het slapen en open mag ze eruit. Je kan hem gemakkelijk instellen op gewenste tijden.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Werkt niet goed

  We zijn erg ontevreden over deze wekker. Het groene licht ging 2 x s nachts aan. Voor de zekerheid bij mn dochter weggehaald en bij ons op de slaapkamer gezet en opnieuw ingesteld. Maar om 1:15 gingen de ogen open met een harde klik en fel licht aan! Wat een slecht apparaat voor zoveel geld.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijs

  Goed voor de nacht

  Op zich werkt de wekker prima voor de nacht. Dus in de ochtend gaat een half uur voor tijd het lampje op oranje en op de wektijd gaat het lampje op groen en gaan de oogjes open. We hebben hem ook geprobeerd voor de dutjes, maar wanneer we die instelden ging het lampje vreemd doen en ging alleen het oranje lampje aan, totdat het tijd was en de oogjes continue open en dicht gingen. Het zal misschien aan de instellingen liggen, maar de eerste keer ging het goed en daarna niet meer. Na 2 keer ook niet meer geprobeerd. Voor de dutjes draaien we hem om. Vandaar dus de 3 sterren. Ik vind het een erg dure wekker wanneer die niet volledig werkt, maar ik moet zeggen dat ik hem niet nog een keer nader bestudeerd heb om het allemaal helemaal uit te zoeken... Het was niet de bedoeling om mij zoet te houden! :) Ik zou het product aanbevelen, maar wel mijn ervaringen delen.

  Kleur: Grijs

  ZAZU slaapwekker,wordt vervolg.

  Helaas kan ik er nog niets van zeggen, want ik heb het net binnen. Maar dit is voor een autistische man met een verstandelijke beperking van nu 33 jaar die steeds maar midden in de nacht ook wakker is, en tv kijkt. We hopen met deze wekker, hem aan het verstand te brengen, dat hij pas uit bed mag, als het tijd is. Ik ken een mede bewoonster die deze ook heeft in de vorm van een aap, en daar werkt het super, dus even afwachten, en wordt vervolg.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijs

  toegevoegd aan winkelmand