Zazu slaapwekker Sam grijs, Grijs
 • Actie
 • -22%

  Zazuslaapwekker Sam grijs

  44.9534.95je bespaart 10.-
  25 reviews
  Grijs
  Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  tot 30% korting

  Profiteer t/m 19 november van kortingen tot 30% op speelgoed en games.
  De korting is verrekend in de hier getoonde prijs.


  Artikelomschrijving

  Ook de stille wens dat de kinderen 's morgens een uurtje langer doorslapen? Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan je bed staan. En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vast onderdeel wordt van het weekend?
  Slaapproblemen bij jonge kinderen komen regelmatig voor, dus je bent zeker niet de enige wiens dag zo vroeg begint. Jonge kinderen hebben niet het tijdsbesef dat wij volwassenen hebben. Zij hanteren hele andere regels: De dag begint als je 's ochtends je ogen open doet en eindigt zodra je naar bed gaat! Zo simpel is het voor hen!

  Slaaptrainer Sam kan je helpen om het 'grote mensen' tijdsbesef aan je kinderen uit te leggen. Op een heel eenvoudige manier kan Sam ze laten zien wanneer hun ouders 's ochtends blij zullen zijn om hen te zien en wanneer ze beter nog heel even kunnen wachten.

  Geschikt vanaf 12 maanden.

  Specificaties:
  - Kleur: grijs
  - Inclusief adapter
  - Exclusief 4x AA batterijen

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(25 reviews)

  Super

  Werkt super goed en het schaap is makkelijk in te stellen.

  Super fijn en leuke klok

  Ons mannetje houd van duidelijkheid en dit werkt super voor hem. Wel jammer van de ingewikkelde gebruiksaanwijzing.

  niet kopen

  de reviews gelezen, maar wilde toch proberen. onderop zit een reset knop die erg gevoelig is. zodra de schaap iets beweegt, reset hij. midden in de nacht sprong hij weer op groen. niet handig. niet waard, absoluut niet voor deze prijs!!!

  3 mensen vonden dit nuttig

  Lekker slapen

  Leuke slaapwekker! Onze dochter van 3 jaar reageerde er goed op. Als de ogen van Sam dicht zijn betekend het slapen en open mag ze eruit. Je kan hem gemakkelijk instellen op gewenste tijden.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Roze

  Werkt niet goed

  We zijn erg ontevreden over deze wekker. Het groene licht ging 2 x s nachts aan. Voor de zekerheid bij mn dochter weggehaald en bij ons op de slaapkamer gezet en opnieuw ingesteld. Maar om 1:15 gingen de ogen open met een harde klik en fel licht aan! Wat een slecht apparaat voor zoveel geld.

  1 persoon vond dit nuttig

  Goed voor de nacht

  Op zich werkt de wekker prima voor de nacht. Dus in de ochtend gaat een half uur voor tijd het lampje op oranje en op de wektijd gaat het lampje op groen en gaan de oogjes open. We hebben hem ook geprobeerd voor de dutjes, maar wanneer we die instelden ging het lampje vreemd doen en ging alleen het oranje lampje aan, totdat het tijd was en de oogjes continue open en dicht gingen. Het zal misschien aan de instellingen liggen, maar de eerste keer ging het goed en daarna niet meer. Na 2 keer ook niet meer geprobeerd. Voor de dutjes draaien we hem om. Vandaar dus de 3 sterren. Ik vind het een erg dure wekker wanneer die niet volledig werkt, maar ik moet zeggen dat ik hem niet nog een keer nader bestudeerd heb om het allemaal helemaal uit te zoeken... Het was niet de bedoeling om mij zoet te houden! :) Ik zou het product aanbevelen, maar wel mijn ervaringen delen.

  ZAZU slaapwekker,wordt vervolg.

  Helaas kan ik er nog niets van zeggen, want ik heb het net binnen. Maar dit is voor een autistische man met een verstandelijke beperking van nu 33 jaar die steeds maar midden in de nacht ook wakker is, en tv kijkt. We hopen met deze wekker, hem aan het verstand te brengen, dat hij pas uit bed mag, als het tijd is. Ik ken een mede bewoonster die deze ook heeft in de vorm van een aap, en daar werkt het super, dus even afwachten, en wordt vervolg.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Geweldige nachtrust

  Mijn dochter van drie heeft last van nachtmerries, al sinds begin september. Alles geprobeerd, dromenvanger, toverstafjes, niets hielp. Sinterklaas heeft bij deze slaaptrainer een gedicht geschreven waarin hij uitlegt dat het dromen verjaagt en hoe het systeem werkt. Vanmorgen zei mijn dochter: "Mama, hij is groen! Eerst rood, toen oranje en nou is het groen en mag ik wakker worden!" Op de vraag of ze nog had gedroomd zei ze: "Nee, schaapje het alles opgegeten." Het is geen goedkoop cadeautje, maar mijn en haar nachtrust is me wel een kleine €40,00 waard.

  2 mensen vonden dit nuttig

  lief schaapje

  het is een redelijke stevige klok met duidelijke instel mogelijkheden. Vooral de kleur vooraf aan opstaan tijd en de sterren die dan aftellen worden erg gewaardeerd door ons en de kinderen. Enige nadeel dat je niet een weekend tijd standaard kan instellen.

  Duidelijk product, degelijk.

  De wekker ziet er leuk uit en is handzaam. De bediening is wel even uitvogelen maar met het boekje erbij lukte dit aardig de eerste keer. Wel moet de wekker iedere avond manueel worden aangezet. De wekker geluiden daar in tegen vind ik slecht van kwaliteit. De vogels zijn nog het vriendelijkste. Maar het lammetjes geluid is veel te schrikmakend voor de kleinere kindjes. Lichtjes zijn duidelijk evenals de oogjes die open en dicht gaan. Zeker een aanrader voor de vroege vogels onder ons.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp