overzicht
Zapf Creation Baby Born Soft Touch (meisje) babypop

  Zapf CreationBaby Born Soft Touch (meisje) babypop

  54.9553.95
  2 reviews
  Kledingset lichtroze
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zapf Creation Baby Born Soft Touch (meisje) babypop

  Hallo BABY born, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born nu ineens veel zachter aan - perfect om mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. BABY born’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.

  BABY born eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje. Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar de wc moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet ze een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap met de druk op een knop. Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt - het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk.

  De set basisartikelen omvat een lichtroze bodysuit en een mutsje met schattige oortjes.

  Kenmerken:
  - BABY born Soft Touch meisje
  - Met 11 levensechte functies voor nog meer plezier (zonder batterijen)
  - Afwisselend (rollen) spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
  - Geen batterijen vereist
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(2 reviews)
  Meest recent

  Een stuk handiger aan te kleden

  Vind deze pop een verbetering, hij /zij is een stuk flexibeler en daardoor veel handiger om aan te kleden. Ook huilt ze makkelijker. Kortom een leuke fijne pop.

  Gewone pop

  Valt ons helaas erg tegen, maakt geen geluid en lekt veel water na het drinken van het flesje.. Dochter van 2.5 gelukkig wel blij maar vanwege prijs/ kwaliteit/ functioneren zou ik het afraden.

  toegevoegd aan winkelmand