overzicht
Zapf Creation Baby Born broer babypop
 • Uitverkocht

  Zapf CreationBaby Born broer babypop

  59.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle speelgoed

  Zapf Creation Baby Born broer babypop

  BABY born en haar zusjes bedenken altijd streken om uit te halen met hun broer. Maar als je één blik werpt op het ondeugende snoetje van BABY born brother, weet je meteen dat hij ook een deugnietje is, met nog wel meer en betere streken in petto. Zijn bruine haar zit altijd in de war van het spelen. Geen probleem - even snel kammen en het zit weer netjes. Hij heeft een cool gestreept shirt, broek met jeanslook en bretels, en grappige gevleugelde schoenen aan, en zijn favoriete spelletje is verstoppertje. Hij verstopt zich achter de gordijnen en zodra de zoeker is gepasseerd, kruipt hij onder de tafel met zijn extreem mobiele knieën. Au, hij heeft zijn hoofd tegen de tafelpoot gestoten. Nu moet hij huilen. Hij neemt een slokje water uit zijn flesje om weer rustig te worden en zijn batterij opnieuw op te laden, om daarna lekker te gaan badderen. Waar heeft het aapje zich nu weer verstopt?

  De kleine druktemaker met zijn ondeugende uitdrukking en wilde kapsel heeft extreem mobiele knieën en kan zelfstandig staan. Hij heeft zijn eigen haarborstel en flesje, en kan echte tranen huilen nadat hij heeft gedronken.

  - BABY born brother
  - Met zes levensechte functies voor nog meer plezier
  - Afwisselend (rollen) spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
  - Geen batterijen vereist BABY born brother met shirt, broek en schoenen. Inclusief 1 drinkflesje, 1 haarborstel en 1 vriendschapsarmband elk voor het kind en de pop.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand