overzicht
Zanussi ZWY61225NW bovenlader wasmachine

  ZanussiZWY61225NW bovenlader wasmachine

  429.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Geld lenen kost geld
  Extra garantie

  2 + 2 jaar garantie extra bij aankoop van een Zanussi was- en/of droogautomaat.

  2 + 2 jaar garantie extra
  Bij aankoop van een promotiemodel Zanussi was- en/of droogautomaat ontvang je 2 jaar verlengde garantie bovenop de 2 jaar standaard fabrieksgarantie.

  Hoe doe je mee met deze actie?
  Ga na aankoop naar www.zanussi.nl/acties, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk binnen 3 maanden na de aankoop en uiterlijk voor 29 februari 2020:
  een kopie van de aankoopbon en een foto van de sticker met de modelcode en het serienummer. De actie loopt van 1 juni 2019 t/m 30 novembe 2019. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

  Bekijk hier de actievoorwaarden

  Zanussi ZWY61225NW bovenlader wasmachine

  Zanussi ZWY61225NW bovenlader wasmachine met energieklasse A++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading 6 kg. Bovenladers zijn uitermate geschikt als je maar een smalle ruimte tot je beschikking hebt voor een wasmachine. Deze machine is slechts 40 cm breed en 60 diep! Dat is een derde minder dan een voorlader. De ZWY61225NW heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Verder met de volgende wasprogramma’s: Mini 30 Min, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20 en Mix 20 Tevens beschikt de wasmachine over Fuzzy Logic, een balanssysteem en beladingsherkenning.
   
  Fuzzy Logic
  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die e wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

  De makkelijkste manier om je kleding snel te wassen
  Het snelle en eenvoudige wasprogramma '30 minuten op 30°C' wordt automatisch geselecteerd wanneer je de wasmachine inschakelt. Je hoeft alleen maar op 'start' te drukken!

  De was is klaar wanneer je dat wilt.
  Stel de start van de wascyclus uit met behulp van de Eindtijduitstel functie en selecteer wanneer je de was klaar wilt hebben. Kies een tijd tussen 3 en 20 uur en je was zal dan klaar zijn. In het display wordt aangegeven wanneer de was klaar zal zijn.

  Het wasmiddelbakje blijft altijd schoon.
  Het wasmiddelbakje is altijd schoon. Dankzij de hogedruk waterstralen van de PowerJet-technologie blijven er geen plakkerige resten in achter en wordt schimmelvorming voorkomen.

  Nooit meer onaangename geurtjes in de wasmachine
  Je hoeft het deksel van dit apparaat nooit meer open te laten om te luchten. Airflow-technologie voorkomt dat onaangename geurtjes en schimmel zich vormen, zo blijft de trommel altijd fris.
  .
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  toegevoegd aan winkelmand