Zanussi ZWFN8260 wasmachine

  ZanussiZWFN8260 wasmachine

  429.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Zanussi ZWFN8260 wasmachine

  Zanussi ZWFN8260 wasmachine met energieklasse A+++, 1600 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. Je wilt bepalen wanneer de was klaar is? Easy. Stel de gewenste eindtijd in of verkort gewoon de wascyclus. En als je snel wat kleding wilt wassen, Spendeer minder tijd aan wassen met de Time Care-wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. U kunt zelfs onze TimeManager-functie proberen, die de tijd van standaardcycli tot wel 50 procent vermindert. De dagelijkse was op het 30°-programma stel je met de QuickStart 30 knop in! Gemakkelijker kan het niet Verder heeft de ZWFN8260 onder andere een startuitstel functie, een kinderbeveiliging, Fuzzy Logic, Easy Iron en Snel. Je hebt de beschikking over diverse wasprogramma's waaronder Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Daily Express, Kort 30min, Kort14min, Centrifugeren, Afpompen, Spoelen, Anti-Allergie, Dekens, Sport, en Wol/zijde.  Verder voorzien van een kinderbeveiliging, dat wil zeggen je kunt door middel van een toetscombinatie voorkomen dat kleine handjes je instellingen veranderen.

  De was wordt gedaan wanneer het jou het beste uitkomt.
  Met Startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, zodat de was gedaan is wanneer het jou uitkomt.

  Fuzzy Logic
  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

  Behoedzaam wassen met onze Soft Drum
  De Soft Drum garandeert dat jouw kleding in de was niet wordt uitgerekt of beschadigd. Dankzij de milde waterstralen die het wasgoed tijdens de cyclus optillen en beschermen, blijven stoffen veilig en wel. En het speciale patroon in de trommel voegt nog een extra beschermlaag toe
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie