Zanussi ZWFN8245 wasmachine
 • uitverkocht

  ZanussiZWFN8245 wasmachine

  264.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Zanussi ZWFN8245 wasmachine

  Zanussi ZWFN8245 wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. Je wilt bepalen wanneer de was klaar is? Easy. Stel de gewenste eindtijd in of verkort gewoon de wascyclus. En als je snel wat kleding wilt wassen, en minder tijd wilt spenderen dan is deze Time Care-wasmachine wat voor je. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. Je kunt zelfs onze TimeManager-functie proberen, die de tijd van standaardcycli tot wel 50 procent vermindert. Geniet van schone kleding, maar dan snel.De cycli zijn zo voorbij en ben je snel klaar om zich met de leuke dingen in het leven bezig te houden! De dagelijkse was op het 30°-programma stel je met de QuickStart 30 knop in!

  Gemakkelijker kan het niet Verder heeft de ZWFN8245 onder andere een startuitstel functie, een kinderbeveiliging, Fuzzy Logic, Easy Iron en Snel. Je hebt de beschikking over diverse wasprogramma's waaronder Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20, Mix 40-60 en 30 minuten op 30ºC. Ook is er een knop Snel aangebracht, deze verkort de wastijd met 50%! Verder voorzien van een kinderbeveiliging, dat wil zeggen je kunt door middel van een toetscombinatie voorkomen dat kleine handjes je instellingen veranderen. 

  De was wordt gedaan wanneer het jou het beste uitkomt.
  Met Startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, zodat de was gedaan is wanneer het jou uitkomt.

  Fuzzy Logic
  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading. 

  Easy Iron

  Door je was in beweging te houden en bij de afkoelingsfase koud water te gebruiken, beschermt dit programma fijne en synthetische stoffen tegen blijvende kreukels.

  De makkelijkste manier om uw kleding snel te wassen. 
  Met het 30'@30°-wasprogramma kun je maximaal 3kg licht bevuilde kleding in slechts 30 minuten op 30 graden wassen. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien en het programma te selecteren, en je was zal een half uur later klaar zijn.
  lees meer

  Specificaties

  MerkZanussi
  FabriekstypeZWFN8245
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA+++ -20%
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)8
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.