Zanussi ZWFN146TW AutoAdjust wasmachine

  Zanussi ZWFN146TW AutoAdjust wasmachine

  549.-
  nog 2 op voorraad

  Zanussi ZWFN146TW AutoAdjust wasmachine

  Jouw wasdag voor het gezin komt eraan en de wasmanden lopen over? Met deze Zanussi AutoAdjust ZWFN146TW wasmachine kan je alle was in één keer wassen. De wasmachine beschikt namelijk over een over een totale was capaciteit van 10 kg.

  Water en energie besparen bij iedere was
  Er wordt niet te veel energie of water verbruikt bij kleinere wasbeurten, dankzij de AutoAdjust functie. De slimme sensoren in de trommel passen automatisch de cyclustijd, energieverbruik én de hoeveelheid water aan. Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu!

  Verschillende wasprogramma’s
  De wasmachine heeft 14 verschillende wasprogramma’s, allemaal bedacht om meer tijd voor jezelf over te houden. Het easy wasprogramma van 60 minuten is een geweldige allrounder en het snelle programma van 30 minuten is handig voor kleinere ladingen. Voor een extra snelle was kan je kiezen voor de opfriscyclus. Tijdens het EasyIron wasprogramma wisselt de draairichting van de trommel, waardoor jouw kleding vrijer kan bewegen. Dit zorgt voor minder kreukels en vouwen.

  FlexiTime
  Met de FlexiTime-knop kan je jou gekozen wasprogramma’s versnellen, zodat ze beter passen in je planning. Met een druk op de knop activeer je FlexiTime. Je kan dit drie keer doen, elke keer gaat er wat tijd af van de duur van het wasprogramma.

  Op zoek naar een wasmachine met een groot laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Zanussi AutoAdjust ZWFN146TW ideaal voor jou!
  lees meer

  Specificaties

  MerkZanussi
  FabriekstypeZWFN146TW
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseC
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)10
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.