Zanussi ZWF9147NW wasmachine
 • uitverkocht

  Zanussi ZWF9147NW wasmachine

  399.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Zanussi ZWF9147NW wasmachine

  Zanussi ZWF9147NW wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 9 kg. Je wilt bepalen wanneer de was klaar is? Easy. Stel de gewenste eindtijd in of verkort gewoon de wascyclus. En als je snel wat kleding wilt wassen, is het opfrisprogramma van 20 minuten op deze wasautomaat van Zanussi ideaal. De cyclus is zo voorbij en zo ben je snel klaar om zich met de leuke dingen in het leven bezig te houden! De dagelijkse was op het 30°-programma stel je met de QuickStart 30 knop in! Gemakkelijker kan het niet. De Inverter Motor is het innovatieve hart van deze wasautomaat. Met een lager geluidsniveau, een langere levensduur en betere wasresultaten in mindere tijd. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor. Verder heeft de ZWF9147NW onder andere een startuitstel functie, een inderbeveiliging, Fuzzy Logic, AquaFall en Snel. Je hebt de beschikking over diverse wasprogramma's waaronder Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20, Mix 40-60 en 30 minuten op 30ºC. Ook is er een knop Snel aangebracht, deze verkort de wastijd met 50%! Verder voorzien van een kinderbeveiliging, dat wil zeggen je kunt door middel van een toetscombinatie voorkomen dat kleine handjes je instellingen veranderen. 

  Beste Koop 
  De Zanussi ZWF9147NW wasmachine is als beste koop benoemd door de Consumentenbond in juni 2017 en februari 2018.

  De was wordt gedaan wanneer het jou het beste uitkomt.
  Met Startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, zodat de was gedaan is wanneer het jou uitkomt.

  Fuzzy Logic
  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading. 

  AquaFall
  Vlekkeloos schone kleding, elke wasbeurt weer. Het unieke AquaFall-systeem doordrenkt je wasgoed effectiever en zorgt voor het optimale gebruik van wasmiddel; kleding wordt nog sneller nog schoner!

  De makkelijkste manier om uw kleding snel te wassen. 
  Met het 30'@30°-wasprogramma kun je maximaal 3kg licht bevuilde kleding in slechts 30 minuten op 30 graden wassen. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien en het programma te selecteren, en je was zal een half uur later klaar zijn.
  lees meer

  Specificaties

  MerkZanussi
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Duur cyclus (min)248
  Aquastop
  Halve belading
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)GarantieBeste koop/Beste getestToerental (tpm)Aandrijfmechanisme motor

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.