Zanussi ZWF81463W wasmachine
 • Uitverkocht

  ZanussiZWF81463W wasmachine

  348.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Zanussi ZWF81463W wasmachine

  Zanussi ZWF81463W wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. De ZWF81463W heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een optisch eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over een kinderbeveiliging, PowerJet technologie, Fuzzy Logic, AquaFall en Snel. Verder heb je de beschikking over diverse wasprogramma's waaronder Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20, Mix 20 en 30 minuten op 30ºC. 

  Power Jet -technologie
  Het wasmiddelbakje is altijd schoon. Dankzij de hogedruk waterstralen van de PowerJet-technologie blijven er geen plakkerige resten in achter en wordt schimmelvorming voorkomen. 

  Fuzzy Logic

  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

  AquaFall
  Vlekkeloos schone kleding, elke wasbeurt weer. Het unieke AquaFallTM-systeem doordrenkt je wasgoed effectiever en zorgt voor het optimale gebruik van wasmiddel; kleding wordt nog sneller nog schoner!

  De makkelijkste manier om uw kleding snel te wassen.
  Het snelle en eenvoudige wasprogramma '30 minuten op 30°C' wordt automatisch geselecteerd wanneer je de wasmachine inschakelt. Je hoeft alleen maar op 'start' te drukken!

  SNEL
  Verkort de wastijd met 50%. Je  kleding sneller schoon. Deze machine is voorzien van de optie "Snel" die de duur van de wascyclus tot 50% reduceert.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie