Zanussi ZWF10KGS wasmachine
 • Uitverkocht

  ZanussiZWF10KGS wasmachine

  499.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  2 + 2 jaar garantie extra

  2 + 2 jaar garantie extra

  bij aankoop van een Zanussi was- en/of droogautomaat.De actie loopt t/m 30 juni 2020 Hoe werkt deze actie? Ga na aankoop naar: www.zanussi.nl/acties Klik op de promotie en vul het online aanmeldformulier in. lees de actievoorwaarden

  Zanussi ZWF10KGS wasmachine

  Zanussi ZWF10KGS wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een belading van maar liefst 10 kg.  Ideaal voor grote gezinnen dus, deze XXL wasmachine. En als je snel wat kleding wilt wassen, heb je een kort programma van30 minuten op 30° wassen tot je beschikking De Inverter Motor is het innovatieve hart van deze wasautomaat. Met een lager geluidsniveau, een langere levensduur en betere wasresultaten in mindere tijd. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor. Verder heeft de ZWF10KGS onder andere een een reststijd indicatie, een kinderbeveiliging en Fuzzy Logic. Je hebt de beschikking over diverse wasprogramma's waaronder Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20, Mix 20 en 30 minuten op 30ºC. Ook is er een knop Snel aangebracht, deze verkort de wastijd met 50%! Verder voorzien van een kinderbeveiliging, dat wil zeggen je kunt door middel van een toetscombinatie voorkomen dat kleine handjes je instellingen veranderen.

  Fuzzy Logic
  Het Fuzzy Logic systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.  De makkelijkste manier om uw kleding snel te wassen.
  Met het 30'@30°-wasprogramma kun je maximaal 3kg licht bevuilde kleding in slechts 30 minuten op 30 graden wassen. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien en het programma te selecteren, en je was zal een half uur later klaar zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)Garantie