Zanussi ZDPN722SW condensdroger

  Zanussi ZDPN722SW condensdroger

  429.-
  nog 2 op voorraad

  Zanussi ZDPN722SW condensdroger

  De Zanussi ZDPN722SW condensatie wasdroger beschikt over een inverter motor en 7KG. De geheel witte wasdroger heeft een simpel maar duidelijk display. Zo kan je gemakkelijk een van de 9 droogprogramma’s kiezen.

  Geen energieverlies met de AutoAdjust functie en warmtepomp
  De sensoren van de AutoAdjust functie in de trommel kunnen detecteren hoeveel was er in de trommel zit. Zo is ieder droogprogramma aangepast aan de lading en wordt er niets te lang gedroogd.

  Minder kreukels in jouw favoriete kleding
  Het EasyIron-programma zorgt ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan strijken nadat je kleding uit de trommel komt. De, in twee richtingen draaiende trommel, zorgt dat kledingstukken vrij kunnen bewegen, zodat ze niet verstrikt raken, minder kreuken en alles dus gelijkmatig droogt.
  Droog wanneer het je uitkomt met uitgestelde start
  Droog je was wanneer het je past met de uitgestelde start-functie. Stel een tijd in en het droogprogramma begint automatisch wanneer je dat wilt, zelfs als je niet thuis bent.

  Praktisch en voor elke inrichting
  Geniet van meer flexibiliteit bij de plaatsing van je droger in de keuken, badkamer of waskamer. Door het frame van de deur te draaien, kan de deur op twee manieren worden geopend. Dus kan je de doger overal installeren waar het je best uitkomt.
   
  Op zoek naar een condensatiedroger met 9 droogprogramma’s en genoeg KG om jouw favoriete kleding in te drogen? Zoek niet verder!
  lees meer

  Specificaties

  MerkZanussi
  FabriekstypeZDPN722SW condensdroger
  EnergieklasseB
  Max. belading (kg)7
  BesturingMechanisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.