Zanussi ZDHN976TW warmtepompdroger
 • uitverkocht

  Zanussi ZDHN976TW warmtepompdroger

  487.48je bespaart 311.52
  799.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Zanussi ZDHN976TW warmtepompdroger

  De Zanussi ZDHN976TW heeft een vulgewicht van 9 kg, door het strijkvrij programma ben je minder tijd kwijt aan het glad maken van jouw favoriete kleding na het droogprogramma. Verder is de Zanussi in elke ruimte te plaatsen, de deur is namelijk gemakkelijk te draaien. Door het frame van de deur te draaien, kan de deur op twee manieren worden geopend. Dus kan je de doger overal installeren waar het je best uitkomt.
   
  Je katoenen en synthetische stoffen in één lading drogen

  Droog je katoenen en synthetische stoffen samen in een cyclus met het Mix EasyDry-programma. Gecombineerde ladingen worden gelijkmatig en efficiënt gedroogd zonder compromissen op resultaten. Dit betekent minder scheiden en sorteren en dus meer tijd voor jezelf.

  Geen energieverlies met de AutoAdjust functie en warmtepomp
  De warmtepomp van de droger gebruikt lage temperaturen en bespaart tot wel 50% in vergelijking met een traditionele droger. De sensoren van de AutoAdjust functie in de trommel kunnen detecteren hoeveel was er in de trommel zit. Zo is ieder droogprogramma aangepast aan de lading en wordt er niets te lang gedroogd.

  Minder kreukels in jouw favoriete kleding
  Het EasyIron-programma zorgt ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan strijken nadat je kleding uit de trommel komt. De, in twee richtingen draaiende trommel, zorgt dat kledingstukken vrij kunnen bewegen, zodat ze niet verstrikt raken, minder kreuken en alles dus gelijkmatig droogt.
   
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Startvertraging (uur)20
  DroogresultaatB
  Zelfreinigende condensor
  DroogsysteemWarmtepomp
  Aantal droogprogramma's12
  Duur cyclus (min)185
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.