Zanussi ZDH8473NW warmtepompdroger
 • betaal later

  ZanussiZDH8473NW warmtepompdroger

  619.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Zanussi ZDH8473NW warmtepompdroger

  Zanussi ZDH8473NW warmtepompdroger met energieklasse A+++, elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. De juiste droogtijd voor elke lading. AutoAdjust voor de juiste droogtijd - telkens weer Het AutoAdjust-systeem selecteert automatisch de juiste droogtijd voor elke lading waardoor je deze niet meer hoeft te schatten! Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, één keer reinigen. Easy! En besteed nog minder tijd aan strijken. Kies het programma Strijkvrij+ en je hoeft minder te strijken. Want dankzij het programma Strijkvrij+ worden kreukels en vouwen verminderd. Verder met indicaties voor: pluizenfilter-Anti-kreuk 30 min.-Anti-kreuk 60 min.-Anti-kreuk 90 min.-reservoir legen. Met startuitstel kun je met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen. En met de reverserende trommelbeweging. Kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien. De trommel draait afwisselend links en rechtsom. Dit zorgt voor een gelijkmatig droogresultaat en verlaagt de kans op krimpen. Leent zich uitstekend voor grote stukken wasgoed, zoals dekbedden en slaapzakken dankzij de grote vulopening. En de droger stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. Verder krijg je op de Inverter motor wel 10 jaar garantie. 

  Anti-kreuk faseLichte trommelbewegingen na afloop van het programma instelbaar op 30,60 of 90 minuten. Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  Onbeperkte plaatsingsmogelijkhedenDe volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

  Sensordroger
  De droger stopt automatisch als de ingestelde droogtegraad is bereikt.

  Reverserende trommel
  De Zanussi ZDH8473NW werkt met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.