overzicht
Zanussi ZDH8353W warmtepompdroger
 • Uitverkocht

  ZanussiZDH8353W warmtepompdroger

  499.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wasdrogers
  Extra garantie

  2 + 2 jaar garantie extra bij aankoop van een Zanussi was- en/of droogautomaat.

  2 + 2 jaar garantie extra
  Bij aankoop van een promotiemodel Zanussi was- en/of droogautomaat ontvang je 2 jaar verlengde garantie bovenop de 2 jaar standaard fabrieksgarantie.

  Hoe doe je mee met deze actie?
  Ga na aankoop naar www.zanussi.nl/acties, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk binnen 3 maanden na de aankoop en uiterlijk voor 29 februari 2020:
  een kopie van de aankoopbon en een foto van de sticker met de modelcode en het serienummer. De actie loopt van 1 juni 2019 t/m 30 novembe 2019. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

  Bekijk hier de actievoorwaarden

  Zanussi ZDH8353W warmtepompdroger

  Zanussi ZDH8353P warmtepompdroger met energieklasse A++, elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. De juiste droogtijd voor elke lading. AutoAdjust voor de juiste droogtijd - telkens weer Het AutoAdjust-systeem selecteert automatisch de juiste droogtijd voor elke lading waardoor je deze niet meer hoeft te schatten! Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, één keer reinigen. Easy! En besteed nog minder tijd aan strijken. Kies het programma Strijkvrij+ en je hoeft minder te strijken. Want dankzij het programma Strijkvrij+ worden kreukels en vouwen verminderd. Verder met indicaties voor: pluizenfilter-Anti-kreuk 30 min.-Anti-kreuk 60 min.-Anti-kreuk 90 min.-reservoir legen Startuitstel. Met startuitstel kun je met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen. En met de reverserende trommelbeweging. Kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien. De trommel draait afwisselend links en rechtsom. Dit zorgt voor een gelijkmatig droogresultaat en verlaagt de kans op krimpen. Leent zich uitstekend voor grote stukken wasgoed, zoals dekbedden en slaapzakken dankzij de grote vulopening van 38 cm. En de droger stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. Tevens beschikt deze droger over Auto Sense, een elektronische vochtmeting (Sensordroger) en indicaties voor: condensor reinigen, filters reinigen en reservoir legen. Verder krijg je op de Inverter motor wel 10 jaar garantie.

  Anti-kreuk fase
  Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma instelbaar op 30,60 of 90 minuten. Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  Onbeperkte plaatsingsmogelijkheden
  De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

  AutoSense systeem
  Het AutoSense+ systeem in deze droger selecteert elke lading weer automatisch de juiste droogtijd. Hierdoor bespaar je tijd en energie.

  Sensordroger
  De droger stopt automatisch als de ingestelde droogtegraad is bereikt.

  Reverserende trommel
  De Zanussi ZDC8353W werkt met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  toegevoegd aan winkelmand