Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger
 • uitverkocht

  ZanussiZDH8333P warmtepompdroger

  461.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger

  Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger met energieklasse A+, elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. De ZDH8333P heeft onder andere grote vulopening, antikreukfase, startuitstel functie (1-20 uur) en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt deze droger over Auto Sense, een elektronische vochtmeting (Sensordroger) en indicaties voor: condensor reinigen, filters reinigen en reservoir legen.

  Anti-kreuk fase
  Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma instelbaar op 30,60 of 90 minuten. Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  Onbeperkte plaatsingsmogelijkheden
  De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

  AutoSense+ systeem
  Het AutoSense+ systeem in deze droger selecteert elke lading weer automatisch de juiste droogtijd. Hierdoor bespaar je tijd en energie.

  Sensordroger
  De droger stopt automatisch als de ingestelde droogtegraad is bereikt.

  Reverserende trommel
  De Zanussi ZDC8333P werkt met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.