Zanussi ZBB28460 koel- vriescombinatie (inbouw), N.v.t.

  ZanussiZBB28460 koel- vriescombinatie (inbouw)

  458.57
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zanussi ZBB28460 koel- vriescombinatie (inbouw)

  Stille en zuinige koelvriescombinatie
  Een A++ energielabel, een maximaal geluidsniveau van slechts 36 decibel, enorme inhoud en een vriendelijke prijs, dat is de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 in een notendop beschreven.

  Veel voordeel
  Kies voor de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 als je veel koel- en vriesruimte nodig hebt en geen zin hebt in overbodige functies. Dit is een prima koelvriescombinatie met lage energiekosten en veel gebruiksgemak. Dat zie je al aan het vriesgedeelte van 75 liter. Het vriesvak is handig onderin geplaatst zodat je koelkast op ooghoogte komt en je niet hoeft te bukken voor je dagelijkse levensmiddelen. De vriezer houdt bij een eventuele stroomstoring de inhoud nog 22 uur goed bewaard en veilig bruikbaar. De vrieslades zijn bovendien transparant zodat je direct ziet wat je nodig hebt, en de deur van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 weer snel kunt sluiten. Zo bespaar je energie en kosten. De LowFrost koeltechniek en de automatische ontdooifunctie zorgen ook voor een laag energieverbruik. Voor een apparaat dat 24 uur per dag in gebruik is, is dat een enorm voordeel.

  Flexibele indeling en fluisterstil
  Het flexibele interieur van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 is praktisch en veilig. De rekken in de deur zijn in hoogte verstelbaar en uitneembaar. De legplateaus zijn van stevig veiligheidsglas en kunnen ook een groot gewicht dragen. Bovendien zijn alle plateaus uitneembaar zodat het schoonmaken van je koelkast eenvoudig wordt. Ook kun je de ruimte van je koelkast zo naar wens op maat maken als je een keer een grote taart in huis hebt of misschien voor een feestje veel flessen wilt koelen. De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 past zich aan jouw wensen aan in elke situatie. Maar liefst 75 liter vriesruimte en 202 liter koelcapaciteit maken deze koelkast een ideale keuze voor een huishouden met kinderen. Het lage geluidsniveau doet qua prestatie niet onder voor de beste koelvriescombinaties die er te vinden zijn, dus ook voor mensen die van rust houden is de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28460 de juiste keuze.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie