Zantac Snelle verlichten van opgeblazen gevoel

  ZantacSnelle verlichten van opgeblazen gevoel

  9.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zantac Snelle verlichten van opgeblazen gevoel

  Heb je overdag of ‘s nachts last van brandend maagzuur? Zantac Redugas™ zorgt voor snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora dankzij Lycosyl, een effectieve combinatie van simethicone en inuline. Veel mensen ervaren van tijd tot tijd een opgeblazen gevoel, voornamelijk als gevolg van ingesloten darmgassen. Een opgeblazen gevoel kan leiden tot hinderlijke symptomen zoals buikkrampen, gasontwikkeling en een vol en beklemmend gevoel. Dit heeft een invloed op het dagelijkse leven. Zantac® Redugas ™ is ontwikkeld om een oplossing te bieden aan mensen die last hebben van een opgeblazen gevoel. Zantac® Redugas™ zorgt voor snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora dankzij Lycosyl™, een effectieve combinatie van simethicone en inuline.

  snelle verlichting van een opgeblazen gevoel

  ∙Velicht snel spanning en ongemak
  ∙Herstelt de natuurlijke darmflora
  ∙Vermindert nieuwe gasvorming
  ∙Pepermuntsmaak

  Dosering: De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken. Niet meer dan 4 tabletten per dag. Als u een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, maar ga na de volgende maaltijd gewoon weer verder met de behandeling. Dit product mag niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruikt worden. Volwassenen (18 jaar en ouder): neem 1 tablet na de maaltijd of voor het slapen gaan wanneer symtomen zich voordoen. De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken. Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in.

  Ingrediënten:Lycosyl™ (een gepatenteerde samenstelling die geformuleerd wordt met simethicone en inuline), sorbitol, siliciumdioxide, zetmeel, magnesiumstearaat en pepermuntaroma.

  Niet te gebruiken Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid. Gebruik Zantac Redugas niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts. br>
  Buiten het bereik van kinderen bewaren

  Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Ingrediënten: Lycosyl™ (een gepatenteerde samenstelling die geformuleerd wordt met simethicone en inuline), sorbitol, siliciumdioxide, zetmeel, magnesiumstearaat en pepermuntaroma.
  lees meer

  Specificaties