Zantac Diasolve Bruistabletten

  ZantacDiasolve Bruistabletten

  12.99
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Zantac Diasolve Bruistabletten

  Heb je last van acute diarree? Zantac Diasolve heeft een unieke 4-1 formule. Het stopt diaree en ondersteunt de vocht-aanvulling. Zantac Diasolve met natuurlijk actief ingrediënt is voor volwassenen en kinderen die last hebben van acute diarree. De bruistabletten hebben een aardbeiensmaak en hebben de volgende kenmerken:

  · Stopt de diarree
  · Beschermt de darmwand
  · Vermindert krampen*
  · Vult het vochttekort en zout aan**
  · Bevat actieve natuurlijke ingrediënten
  · Bevat een unieke 4-in-1 formule
  · Geschikt voor volwassenen en kinderen

  Dosering
  <2 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 2 per dag. >2 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 2-3 keer per dag. >12 jaar en volwassenen: 1 tablet, 3 keer per dag. Als u een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, ga gewoon verder met de behandeling. Raadpleeg uw arts als de symptomen na twee dagen nog aanhouden. De bruistablet in een half glas water (circa 125 ml) oplossen en opdrinken. Twijfelt u aan de kwaliteit van het drinkwater, los het tablet dan op in mineraalwater zonder koolzuur. Voor kinderen onder 5 jaar, als u zwanger bent of borstvoeding geeft vóór gebruik een arts raadplegen.

  Ingrediënten: MorilyteTM, dextrose, citroenzuur, natriumchloride, kaliumcarbonaat, natriumbicarbonaat, aardbeiensmaak, natuurlijke kleurstof en sucralose

  Niet te gebruiken Gebruik Diasolve niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten, een zeer beperkt natrium- , suiker- en/of aluminium dieet volgt, nierproblemen of diabetes heeft of last heeft van hyperaluminemie. Het wordt aanbevolen om ten minste 2 uur vóór en na het innemen van Diasolve geen medicijnen te gebruiken. Meld het aan uw arts of apotheker indien u of uw kind medicatie neemt of recent heeft genomen. Dit geldt ook voor medicatie die zondervoorschrift verkrijgbaar is.

  Buiten het bereik van kinderen bewaren

  Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  **Deze behandeling neemt de behoefte aan vocht-en elektrolytentherapie niet weg wanneer die nodig is, in het bijzonder bij kinderen en oudere patiënten.

  MorilyteTM, dextrose, citroenzuur, natriumchloride, kaliumcarbonaat, natriumbicarbonaat, aardbeiensmaak, natuurlijke kleurstof en sucralose
  lees meer

  Specificaties