Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Zandkasteel - Dieren (DVD)
 • Uitverkocht

  Zandkasteel - Dieren (DVD)

  4.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Kinderen

  Zandkasteel - Dieren (DVD)

  In een serie nieuwe afleveringen van Het Zandkasteel beleven Sassa, Toto en Koning Koos, hun avonturen in een levensgroot magisch prentenboek. Het spelenderwijs leren en ontdekken staat zoals altijd centraal. Peuters worden geprikkeld om tijdens het programma actief mee te bewegen, springen en dansen. Kinderen worden uitgedaagd op het gebied van taal, tellen en creatieve ontwikkeling. In deze nieuwe serie is er extra aandacht voor techniek, bewegen en eten in de nieuwe items die in elke aflevering te zien zijn.

  In de eerste aflevering komt Koning Koos de hooiberg opvegen met zijn bezem! Als het tijd is om te zwaaien, rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. Maar Koning Koos staat in de modder! Zijn laarzen zitten helemaal vast. Gelukkig kunnen Sassa en Toto hem met de tractor redden. Wat was het leuk op de boerderij.
  In Wilde dieren zien Sassa en Toto een voetstap van een wild beest. Ze gaan op zoek naar het beest, ze volgen de sporen. Ze vinden het beest, een grote grijze…olifant.
  In Huisdieren gaan Sasa, Toto en Koning Koos dieren nadoen. Toto is een vogel, Sassa is een poes en Koning Koos een hond. Maar honden rennen achter poezen aan! En poezen pakken vogels….rennen jongens! In Dieren in de kou zijn Sassa en Toto ijsberen, ze lopen op het ijs. De ijsberen hebben honger, ze zijn op zoek naar een lekker visje. Even later is Toto een ei. Niet zomaar een ei, Toto is een pinguïnei. Als de babypinguïn geboren is, gaan ze zwaaien als pinguïns. Dat ziet er grappig uit! Daaag!  Boerderij
  Wilde dieren
  Huisdieren
  Dieren in de kou
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreJeugd
  Speelduur60
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 5.1
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand