Zand in mijn hoofd - Els van Buren

  Els van BurenZand in mijn hoofd

  15.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Zand in mijn hoofd - Els van Buren

  Het was er. Zonder dat ik er moeite voor moest doen viel heel veel samen. Het zand van de zee waar ik vroeger zo graag met mijn blote voeten door heen liep, zat, verdeeld in honderden zandkorrels, ineens in mijn hoofd. Iedere zandkorrel borrelde op tot een gedicht.

  Van een lievelingsliefde, lievelingsvrienden tot aan een onbegrijpelijke dood en een soldaat in de oorlog, alles vloeide samen tot "Zand in mijn hoofd" een bundel met verzen die onverwachts ontstond. Zand in mijn hoofd, in de zomer van 2017.

  Els, (Wageningen 1950) woont al heel lang in Spanje en publiceerde haar eerste korte verhaal in het boek: "Passie Blanca ". Ze staat er zelf versteld van dat in zo´n korte tijd zoveel " zandkorrels" haar inspiratie
  gaven voor deze gedichtenreeks.

  Ontdek het mee.
  lees meer

  Specificaties