Z-Man Games Love Letter kaartspel

  Z-Man GamesLove Letter kaartspel

  12.99

  Z-Man Games Love Letter kaartspel

  In het bekende kaartspel Love Letter strijden 2–6 aanbidders om hun liefdesbrief bij de prinses te laten bezorgen. Zij is op zoek naar een ideale partner en vertrouweling voor haar aanspraak op de troon.
  Love Letter wordt gespeeld in diverse spelrondes waarin je bondgenoten, vrienden en familie van de Prinses inschakelt om jouw brief aan haar te overhandigen.
  De kaart in jouw hand toont de persoon die momenteel jouw brief in bezit heeft, maar dit kan tijdens een ronde veranderen door het trekken en spelen van kaarten.
  Om een ronde te winnen moet je de kaart met de hoogste waarde bezitten aan het einde van de ronde of de laatst overgebleven speler zijn. Het spel eindigt zodra er een speler is die voldoende liefdesfiches heeft om te winnen.
  Deze nieuwe versie van Love Letter bevat nieuw artwork van Andrew Bosley en twee nieuwe karakters, namelijk de Kanselier en de Spion, waardoor het spel met maximaal 6 spelers te spelen is. Het is bovendien mogelijk om met deze nieuwe versie de klassieke versie van het spel te spelen dat geschikt is voor slechts 2–4 spelers.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)10
  Min. aantal spelers2
  Speeltijd (min)20
  Soort spelStrategisch spel
  Batterij benodigd
  MerkZ-Man Games
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  21 speelkaarten
  6 overzichtskaarten
  13 liefdesviches
  1 stoffen zakje
  1 spelhandleiding

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.