overzicht
Yumeko Tencel enkel dekbed (biologisch), Wit
 • Sale
 • -20%

  YumekoTencel enkel dekbed (biologisch)

  229.-183.-je bespaart 46.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Yumeko Tencel enkel dekbed (biologisch)

  Zacht & comfortabel tencel lente/herfst dekbed van Yumeko
  Dit dekbed is gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons, maar minder zwaar dan wol. U voelt dat er een dekbed op u ligt, maar u wordt er niet onder bedolven. Tencel is heerlijk warm en aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Het gewicht van dit dekbed is 430gr/m2. Zo ervaart u altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

  Meer comfort
  Alle tencel dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dus nooit meer voeten die onder het dekbed uitsteken, of een gat waardoor er onaangename koude lucht naar binnen glipt. Bovendien zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect om uw lichaam vormt terwijl u slaapt. Heerlijk!

  Tencel ademt 
  Tencel is een plantaardige vezel. Het neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend. Tencel dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen.
  Daarom houden wij van Yumeko het graag bij natuurlijke materialen. Beter voor u, en voor het milieu. Tencel voelt heerlijk aan. Het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen.  

  Warmteklasse
  De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed. Dit Tencel dekbed heeft warmteklasse 3. (geschikt voor een warme kamer of als je het snel warm hebt).

  Bewuste keuze
  Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. Dat slaapt wel zo zorgeloos!

  Anti-allergeen
  Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  toegevoegd aan winkelmand