Yumeko donzen enkel dekbed (biologisch), Wit
 • Duurzaam

  Yumekodonzen enkel dekbed (biologisch)

  279.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Hoe kies je een dekbed?

  Hoe kies je een dekbed?

  Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste dekbed Klik hier voor de dekbeddenwijzer

  Yumeko donzen enkel dekbed (biologisch)

  Dit heerlijke, lichte eco enkele donzen dekbed van Yumeko bestaat uit een lente/herfst deel in warmteklasse 3, geschikt voor een warme kamer of als je het snel warm hebt. Dit heerlijk lichte dekbed is, voor de meeste mensen, geschikt voor het hele jaar. Zeker in centraal verwarmde huizen.

  Warmteklasse:
  De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed.
  Net iets langer voor meer comfort
  Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dat vinden we comfortabeler. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.
  De luxe van 100% biologische dons
  Dons is pure luxe, verwennerij. Het is licht, zacht, warm, soepel en ademend. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Yumeko voor 100% dons (eend).
  100% biologisch katoen en verantwoord dons
  De zachte, soepele tijk - hoes - van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.
  Anti-allergeen
  Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label - en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.
  Made in Holland
  Onze donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Kwaliteit verzekerd.
  Wasvoorschrift:
  Dit donzen dekbed mag alleen chemisch worden gereinigd.

  vulgewichten van het dekbed:
  140x220 cm = 550 gram, 200x220cm = 770 gram, 240x220cm = 880 gram.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift