beddengoed
Yumeko donzen enkel dekbed (biologisch)
 • Uitverkocht

  Yumekodonzen enkel dekbed (biologisch)

  469.-281.39je bespaart 187.61
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Yumeko donzen enkel dekbed (biologisch)

  Dit luxe donzen dekbed van biologisch ganzendons komt uit de Yumeko collectie. De tijk van het dekbed is gemaakt van dicht geweven 100% biologisch katoen. De dichte tijk zorgt er voor dat er geen huisstofmijt in het dekbed kan zo kunnen ook mensen met een huisstofmijt allergie fijn onder dit dekbed slapen. Het dekbed is gevuld 100% biologisch ganzendons. Hoe zuiverder het dons, hoe lichter uw dekbed en hoe hoger de isolatiewaarde. Dit dekbed is warm, licht, isoleert uitstekend en is comfortabel om onder te slapen. Het dekbed heeft een vulgewicht van 500 gram. Het biologische dons en de veren komen van Nederlandse ganzen, zo weet je zeker dat er nooit levend wordt geplukt.

  Warmteklasse
  Het dekbed heeft een warmteklasse van 3. Dit houdt in dat het dekbed bij een normaal verwamd uis het hele jaar door te gebruiken is.

  Onderhoudsinstructies
  Wij adviseren om het dekbed dagelijks zacht op te kloppen en regelmatig te luchten. Het dekbed kan niet in de wasmachine maar moet bij de stomerij worden gereinigd. Gebruik geen mattenklopper of stofzuiger om uw donzen dekbed op te schudden of door te luchten. Door de compactheid van het materiaal van de tijk zet stof zich er niet in vast. Lichtjes afborstelen af en toe is dan ook voldoende! Bij het kloppen of stofzuigen van de tijk kunnen poriën zich verwijden, waarna veren en dons uit de tijk kunnen komen.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift