Yumeko donzen 4-seizoenen dekbed (biologisch), Wit
 • Duurzaam

  Yumekodonzen 4-seizoenen dekbed (biologisch)

  419.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Hoe kies je een dekbed?

  Hoe kies je een dekbed?

  Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste dekbed Klik hier voor de dekbeddenwijzer

  Yumeko donzen 4-seizoenen dekbed (biologisch)

  Dit 4- seizoenen 100% biologische eenden donzen dekbed van Yumeko heeft een tijk van 100% biologisch katoen. Het dekbed bestaat uit een lente/herfst deel en een zomerdeel, deze delen zijn te koppelen. In de zomer gebruik je het deel met warmteklasse 4, in de lente/herfstdeel het deel met warmteklasse 3 en in de winter de aan elkaar gekoppelde 2 delen, deze dekbedden samen hebben warmteklasse 2.

  Net iets langer voor meer comfort

  Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 meter lang.

  De luxe van 100% biologische dons

  Dons is licht, zacht, warm, soepel en adememd. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Yumeko voor 100% biologische eenden dons. Zeldzaam, maar extra lekker.

  100% biologisch katoen en verantwoord dons

  De zachte, soepele tijk - hoes - van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

  Dons:
  Dons houdt lucht vast. Het lichaam verwarmt de lucht tussen het dons, waarna het dons de warmte vasthoudt. Dons is ideaal al je van nature veel transpireert. Hoe hoger het dons gehalte hoe lichter en luchtiger het dekbed.

  Alle biologische dons en veren die door onze leveranciers worden verwerkt zijn afkomstig van geselecteerde bedrijven die de strenge Europese wetgeving hanteren.

  Warmteklasse:
  De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed.

  Het dekbed bestaat uit een lente/herfst deel en een zomerdeel, deze delen zijn te koppelen. In de zomer gebruik je het deel met warmteklasse 4, in de lente/herfstdeel het deel met warmteklasse 3 en in de winter de aan elkaar gekoppelde 2 delen, deze 2 hebben samen warmteklasse 1. Door de samenstelling van de twee dekbedden is dit dekbed geschikt voor alle seizoenen.

  Allergie:
  Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven en is geschikt voor personen met een huisstofmijtallergie. Het is voorzien van het Nomite® keurmerk dat het binnen dringen van huisstofmijt tegengaat. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

  Made in Holland

  Onze biologische donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit.

  - 3 jaar garantie op constructie en materialen.
  - totaal gewicht: 140x220 cm = 2820 gram,  200x220 cm = 3905 gram, 240x220 ccm = 4415 gram.
  - Onderhoud: Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger. Het dekbed kan in de wasmachine tot 40 graden. U kunt het dekbed laten stomen/wassen bij de stomerij. Dekbed regelmatig opschudden
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift